AKTUELNO

Drama za dramom!

Naredno pitanje je postavljeno za Jovanu Tomić:"Kakvo je to k*** ponašanje Sanje Stanković, i kako opisuješ tako Sanju?"

Foto: TV Pink Printscreen

Znam sve, samo da kažem meni je neprijatno što stojim ovde i nakon svega ovo je naša najgora svađa, koju sam ja započela! Ja se kajem jer nisam smela ovo sebi da dozvolim, ali i zbog nje ja to nisma smela da uradim. Trebale smo napolju da da razgovaramo nasamo,a li mi je najgore jer jedna drugoj nismo čestitale Uskrs - rekla je Matora.
Šta je Sanja radila u makedoniji?
Ja moram da kažđem da sma ja molila za ljubav, ali neću više da ponavljam ono iz svađa, i sve je to mene mučilo i to je to! Ne želim da se vraćam na svađu, oni su bili zajedno i ja sam je uhvatila! - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla si joj kako te njeni makroi i j*bači neće tući, a kažeš kako nije prostitiutka i ako nije odakle joj makro?
Ja ne znam na koga je ona aludirala, ja ne znam da li je makro ali je bio bivši dečko! - rekla je Matora.
Kada se sve to desilo, ja sam rekla jednu odvratu rečenicu i znam kako se ona osetila, kada sma rekla da je bolje da sam poginula u nesreći i ona je mene jeko povredila! Ona stalno mene glkeda i šta ja radim, ali ne gleda sebe i plakala sam nakon svega, ali je on ana i Moniki to rtaduila jer ju je ponizila i bila bi u odnosima da je neka htela, a ja sam nju podržavala a ona je moj svaki odnos osuđivala - rekla je Sanja.
Ja znam da ja pored nje mogu da imam odnose, jer to nju ne bi pogodilo ali mene jeste jer sam ja imala emocije prema njoj u tom trenutku! Ja sma uvek pokušala da budem dobra, ali sma ispala loša i sada opet je Matora loša, a ona plače, e pa neću više jer ne valja ništa - rekla je Matora.
Njoj je bitno da govori vama i kamerama, ne mogu više da je gledam zugadila mi se ne želim da je vidim u životu - vikala je Sanja u suzama.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga