AKTUELNO

Nova drama!

Naredno pitanje je postavljeno za Boru Santanu: "Čime to ucenjueš Sandru i izbegavaš da izneseš javno za crnim stolom, jer si rekao ako kažeš možeš da uvučeš još deset ljudi?"

Foto: TV Pink Printscreen

Nije ona ništa konkretno loše uradila, ne bih samo da pričam kako se ona ponaša u rijalitiju i mislim da su shvatili mnogi šta sma hteo da kažem! Ja sam pre neki dan rekao, nema to veze sa Matorom i poljupcem nego sve situacije oko drugih priča koje je komentarisala, ali nije svoje i ja njoj ne želim ništa loše jer je jako volim! Ja ne želim da se svađam sa ljudima, i znamo da je super sve i da je gotivi ja sam to rekao ali ne kao pretnju, nego da kažem moje mišljenje. Da krenem od početka, prva stvar koju ej uradila jeste pristrasna kada je njena ekipa u pitanju, konkretno kada su u pitanju Tara i Ša, ona je ćutala i bila paravan cele te priče. Kada je bila lični sluga, njoj to ne priliči i nije trebala da se petlja u vezu njihovu i kada je rekla da je znala sve, ja sam se zgrozio i to joj je najveća greška a u drugim temama se pravila pametna! Ona je ozbiljna i afirmisana devbojka i nije trebala to da radi, ali kada je sebe trebala da brani kada joj se dopao Anđelo, ona se povukla zbog Nataše i Matore ona se povukla u sebe - rekao je Bora.
To nema veze sa tim, situacija Tare i Ša nema veze sa onim što ja podržavam napolju. Ja ne mrzim Kiju, Lunu i Slobu jer meni je smao bilo tada kada je Luna vređala Kiju kao njegovu ženu. Sve ovo što je rekao je glupost i ja sam pokušala Taru i Ša da razdvojim, ali je ljubav otišla predaleko i ja sam samo bila drugar koji je slušala kada joj je bilo teško - rekla je Sandra.
Sandra, ti si rekla da znaš tačan razlog zašto te Bora danima provocira i da ne želiš da kažeš javno, nego ćeš bez bubica reći Đedoviću? - pitao je Darko.
Ja nisma planirala to da radim, ali sam poludela! Bora je neko ko je sa devojkama slobodan, ali prema meni nikada jer prilazio mi je i kaže mi ako gde si mačko i ja sam mu rekla pre par dana, da više to ne može zbog Milice jer vidim kako reaguje i da je preterano. Nije me muvao, ali je nakon svega meni prišao i kaže mi kako sam ružna kao pas, pa se nasmeje i ja bih volela da znam zašto je to tako i zašto mi sada zamera što sam prala veš i čarape Vuku Mobu! Ja ne smatram sebe drugačijom, i da sam bolje od svih ja nisam nikome služavka ako skuvam ručak i ovo je život gde se pomažemo, i pored Milice ja bih to radila a on kinji Milicu, a ovde se pravi nevinašce. Ja saznam, kada on poludi sve kao sinoć, jer nikada ja ovo ne bih saznala da nije poludeo - objasnila je Sandra.
On je sinoć rekao kao njen Miroslav dečko ne zna dobro da je j*be? - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra da li si imala odnose sa nekim i Bora zna pa te ucenjuje? - glasilo je pitanje.
Na moju žalost, nisam ali da jesam bila bih sa tim nekim! I neka kažu za Miroslava šte žele, ne zanima me a odnose ovde nisam imala, sem poljupca sa Matorom koje ste svi videli - rekla je Sandra.
Počelo je sve ovo bez veze, ovde je poenta priče da kaže zbog čega je skočila i pitala Boru šta ima protiv nje! - rekao je Mića.
Što se tiče toga, ja sam rekla da Sandru nikada nisam videla da je ovoliko poludela, a sada je sa Borom a imali su dobar odnos a ona skače i psuje ga. Ovde ispada da zato što je Sandra dala ultimatum Bori, da je on popizdeo zbog toga i zato je napada jer je dobijen, to je ona sada između redova rekla! Oni su pričali o s*ksu i kkao su s*ršavali i koliko puta, pa je samim tim on imao prava da se tako ponaša i on ih je sve ispitivao - dodala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga