AKTUELNO

Ponovo je pod lupom.

Jovana Ljubisavljević je tokom emisije "Pitanja novinara" dobila i pitanje da prokomentariše ostalih takmičara da je sa Stefanom Karićem zbog materijalne koristi.

Kako komentarišeš otpužbe zadrugara da si sa Stefnaom iz materijalne koristi - pitoa je novinar.

Foto: TV Pink Printscreen

Te priče su glupost, ja da sam htela, na osnovu svog izgleda bih to ranije unovčila. Ja nikad nisam bila povezivana sa tako nekim stvarima, da bi me neko nazivao sponzorušom. Moja prethodna veza dokazuje da me ne zanimaju bazeni, roleksi... Ja sam i te kako samostalna, ceo život se borim. A to što komentarišu, čula sam da komentarišu da nosim i neku smrdljivu haljinu, koju nisam u životu videla - rekla je misica.
Komentariše se da ga moliš za ljubav, iako je više puta pokušao da te ostavi - dodao je novinar.
Da, to je bila jedna pod glavnih tema, i sami smo pričali o tom delu odnosa. Pa da, kada sam pogledala klipove naše svađe, sa razlogom može to da se zaključi. Ali ljudi ovde znaju moj temperament i njegov. Ja njega tada ne puštam da ode, jer posle ne bi zbog ponosa pričao. Ja ne molim, nikada mu nisam rekla da ga molim. To nije moleban, to je borba. I da ga molim, niko nikoga ne može da namoli. Nekad izgleda kao da molim za ljubav, ali oboje znaju da nije tako - odgovorila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam jedno pitanje, samo da ga sročim da ne budem vulgaran jer je praznik. Stefan ti je u više navrata rekao da si jako iskusna. Da li te je Stefan nazvao p.k. jer si samo sa njim imala taj odnos ili sa još nekim iz Zadruge? - pitao je novinar.
Rekao je da nisam to ni sa njim radili, ni sa drugima. Rekao je jer sam ga izrevoltirala kada sam odgovarala to za štek - pričala je misica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.