AKTUELNO

Haos!

Nakon pauze za reklame i sukoba koji su Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš imali tokom reklama, novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević podigao je bivšeg košarkaša, kako bi saznao šta se dešava između ovo dvoje zadrugara.

Maločas ste ti i Maja ušli u klinč, šta se desilo? - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ustao sam da tražim cigaretu, ona me je pitala gde gledam i skočila je - odgovorio je Janjuš.
Laže kao pas, vređa me od sinoć, glumi žrtvu! Počupao me je za kosu na garnituri, psuje mi majku od sinoć, naizva me k*rvetinom, ponavlja neke reči koje me je sramota da izgovorim. Priča da će mi uništiti život i preti mi! - skočila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve to ti pričaš meni i lažeš - zamerio je on.
On izazove ludilo, pa ja ispadam psihopata, a on me prvi vređa! Da kažem čime si mi pretio? Pretio je da će da me proguta zemlja i da ću skupo platiti sve što sam mu uradila - rekla je Maja.
Ti meni pretiš i ti si lažov! - govorio je Janjuš.
Naziva me k*rvetinom, a ljubi se sa mnom - nastavila je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Naš odnos je katastrofa i treba da se raziđemo. Ona mi kaže da će me proganjati do kraja rijalitija... Neću ni da pričam šta radi. Ja radim u nekim situacijama, ali to nije ni 5%. Ja ovo neću da dozvoljavam više - govorio je Janjuš.
Pogledajte njegovu smirenost, a kako sam ja uznemirana. On samo hoće da me napravi psihopatom. Štipam ga jer ne znam više šta da radim. Po ceo dan me vređa. Ja plačem, on se smeje. Rekao mi je da bi me ubio, piše mi po stolu neke stvari, bolesnik - pričala je Maja.
Ja želim da pređem sam u krevet, a da ona ne dođe da me grebe - dodao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.