AKTUELNO

Sve je lepo objasnila!

U toku je emisija "Pitanja novinara", a naredno pitanje je postavljeno za Taru Simov: "Imala si priliku da čuješ Nenada, kako komentarišeš njegovo izlaganje i kako se osećaš sada kao priznata devojka?"

Foto: pink

Pre svega ja sve ovo znam od ranije, i više detalja i čudi me da je ovoliko otvoren! Ja sam od pre ulaska u vezu, meni je sve rekao kao i vama i govorio mi je da je ona neko ko je njemu zvezda vodilja! On je meni rekao kako je imao napade besa, ali ga je ona smirivala i uz nju je postigao sve i izgradio karijeru, ali se sve svelo na nalet nervoze kada je sve saznao i tada mi je rekao nekoliko stvari, za bebu i za plan po izlasku kako treba da pauzira sve na šest meseci kako bi sve rešili i postali mama i tata, ali kako je krenuo naš odnos on je rekao kako je i pre rijalitija bilo loše. Ne bih da ulazim u neki njihov odnos, jer imam ja moje mišljenje, ali neću da ispadnem ovakva ili onakva. Pitala sam zašto ranije nisu završili ako je bilo tako, nikada mi nije odgovorio i sada da ga pitam, ali nema odgovor uvek je bilo kako mu je ona neki oslonac, i kako ga je razmazila kako mu je ređala sve i bila je super žena, koa i da nije imala ispade oko ljubomore i da je otvorenog uma, ne pravi scene kao ja! Rekao je kako se osećao slobodno u braku, ali kako su krenule neke stvari da se nižu, za Vladimira i prezime, tada je počela ta negativna priča i on je bio sa njom da ne bi bio sam! - rekla je Tara.
Ja sam rekla da mene nisu mogli da nazivaju ljubavnicom, jer su mi rekli kako žena želi da ga ostavi! Meni su rekli na Izazoviziji da ga je ona ostavila i tada sam se ja oslobodila, Sandra i Marko su znali ali on nije, jer da sam rekla preskočio bi ogradu. Ja sam znala sve i da će se razvesti, ja se zato nisam osećala kao ljubavnica, jedino kada me je to pogodilo bilo je ono sa Draganom, jer tada nismo bili zajedno i on je mene sklanjao od sebe, imaju i klipovi, i ja se ne osećam loše jer nisam uzela nešto tuđe, ali sam znala da je on u braku, nekako nisam reagovala ali sam znala i on se nije ponašao kao oženjen čovek, jedino ko se tako ponaša je jedino Lepi Mića, a Ša je neko ko se grlio sa devojkama, dala sam sebi za pravo da u taj odnos uđem dublje jer mene od tada niko nije nazvao ljubavnicom, a ja se nikada nisam osetila ni odbačenom kao Maja i Janjuš koji se konstantno jadaju, a meni Nenad dođe kao svaki pre njega - rekla je Tara.

Foto: pink

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga