AKTUELNO

Povukla ručnu.

Novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević je na samom kraju razgovora o odnosu Kristine Spalević i Kristijana Golubovića pozvao i Anju Todorović, koja je primetila da se nešto više dešava između ovo dvoje zadrugara.

Anja je naša Nadica - našalila se Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam prva komentarisala i videla. Počeću od toga da Kristijan ima to u sebi kada opisuje nekoga ili nešto, mi to doživljavamo kao film. Pričao nam je o svojoj ženi, detetu, svi smo imali želju da je upoznamo, kao da je znamo. Kada se desilo to, osetila sam kao neku odgovornost da se umešam i sprečim to kao Čorba. Htela sam na neki način da stanem na put tome. Ovo druženje je prisno, ali smatram da Kristijan neće preći granicu. Ja nisam videla taj poljubac o kom svi pričaju, videla sam samo situaciju sa žetonom - rekla je Anja.
Sada počinješ da menjaš mišljenje jer ti treba zaštita od Ša - prokomentarisao je Darko.
Ne menjam mišljenje. Moje je bilo da iznesem svoje mišljenje, da kažem šta sam videla. Da sam videla nešto u kazinu, ne bih imala problem da to iznesem. Da jesam, stvarno bih to rekla. Videćemo kako će se situacija odvijati, ali nadam se da neće preći granicu. Ne bih volela da se desi to, da ne bi treća strana bila povređena - dodala je Todorovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.