AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Pitanja novinara", a naredno pitanje je postavljeno za Erminu Pašović:"Pomno sam pratio tvoj izraz lica dok su Kristijan i Kristina odgovarali na pitanje da li su došli do poljupca, ti si se smeškala i čemu takva reakcije. Kako ti komentarišeš ovi priču?"

Foto: TV Pink Printscreen

Kristina je jedina koja nije pobegla od tog odnosa kao ostale, nju to ne remeti kao ni njega i ja to podržavam. Sve dok ne vidim to ja ne mogu ništa da kažem, druže se prisno ali on je sa svima takav. Meni je to zanimljivo, jer su svi kao to videli pre klipova a sada kao nije niko. Kristijan je sam rekao kako kada popije ne zna šta radi, kao ni ona i ako njima to odgovara ja se ne mešam i kada budem videla poljubac ja ću i reći. Kristijan je takva i svaka se od njega distancirala, ona je jedina koja nastavlja napred iskrena je i koketa je - rekla je Ermina.
Ja sam ušao u kazino, i ja sam ih udario vratima i kada sam pogledao video sam ih i nisam video konkretno da se ljube, jer sam ih možda prekinuo. Kristijan se odvojio od nje i pogledao gore i nastavio dalje - rekao je Fran.
Kakav si ti cinkaroš, drukaro jedna! Morate da stavite kameru tamo iza vrata, tamo stoje neka dva momka na metar od nas, da li misliš da bih je ljubio u ćošku pred redarima, jer bi oni sve preneli i pukla bi afera - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima jedna stvar koja je jako bitna, on se ponaša prema devojkama slobodno i neke odu, ali neke i ostanu. On je isti prema svakoj, ali težinu te priče pridaju te devojke. Setimo se plesa sa Aleks i ništa to nije novo, sve su bežale od svojih postupaka a ona ne beži i da li to prelazi granicu uskusa, to nju ne remeti jer on gubi u tom odnosu - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga