AKTUELNO

Imao je svoju teoriju.

U toku je emisija "Pitanja novinara", a Rialda Karahasanović ustala je da komentariše prisan odnos Kristine Spalević i oženjenog Kristijana Golubovića:

Ja sam videla njih u ćošku iza vrata, Kristina je bila okrenuta ka Kristijanu, ja ne znam šta je moglo da se desi u tom momentu, ali je bio prisan kontakt. Ša je isto ovako skakao na nas, kao što Kristijan sad skače na Minu. Kristijan ima dovoljno iskustva i godina da zna šta sebi može da dopusti - počela je Rialda.
Ja mogu sve da dozvolim, pa i ovu vezu - ubacio se Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Odmah potom, Milan Janković Čorba takođe je dobio priliku da prokomentariše ovu, svima čudnu, relaciju:

Osvrnuo bih se na situacije koje su se ranije događale, a da smo komentarisali da se može nešto desiti. Ja sam u šali jednom rekao Kristini da pripazi na Kristijana, jer je bio pijan. Posle sam čuo da su piće dodavali jedno drugom iz usta u usta. Meni je Kristijan rekao da se ne seća ničega. Prve nedelje, ona je nekima saopštila da je zaljubljena u mene, a iste večeri je posle žurke završila sa Carem. Posle toga sam počeo da sumnjam u nju kao ženu. Uvek sam posle mislio da može iskoristiti i momenat sa Kristijanom. Ovde prežive najmizernije i najjeftinije ljubavne veze, sa ovo sa Kristijanom bi bila neka ozbiljna afera. Zato sam mislio da može zloupotrebiti neki momenat sa Kristijanom kad je pijan. Daj Bože da se ništa nije desilo - govorio je Čorba.
To je jače od poljupca, meni je to perverzija - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilozima pogledajte detaljnije:

Autor: M.I.

#Zadruga