AKTUELNO

Nije ga poštedela.

Zadrugari i dalje biraju tri najperfidnija zadrugara, a Fran Pujas naredni je obrazlagao:

Prvo bih naveo Čorbu, dobar je provokator, vrlo perfidno to sve radi. Druga osoba će biti Mina, ali ne po tim nekim stvarima kada se osveti, a treća osoba bi bila Teodora - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Nadica će biti na prvom mestu, jer sam to osetila na svojoj koži, druga je Jovana, imala sam sa njoj najozbiljnije konflikte i umela je da me podbode. Treća će biti Teodora. Nisam znala šta se dešavalo između Kenana i nje, ali mi je rekla da je njoj mene žao, jer mi je stalo - objasnila je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih izdvojila i sebe kao perfidnu osobu. Ipak, Kristijan mi je prva perfidna osoba, od njega ne znaš šta da očekuješ. Spreman je na sve, ali mislim da me ne mrzi, nego da mi se divi. I da sam mu isuviše draga. Druga osoba je Teodora, nikada ti ne odgovori na pitanje, ali je to za rijaliti dobro. Na trećem mestu neka bude Jovana misica, želi da bude sa Stefanom zbog pobede, uhvatila se za nekog ko je ljakse. Sa Vladimirom je znala da će biti u kokošinjcu, posle joj se Anđelo dopao, ali je znala da će je on poštovati i da to nikome neće biti interesantno - govorila je Miljana, iako Kristijan nije bio prisutan.
Tebe nema na mapi, a ja sam se tek pojavio, a sve se vrti oko mene, sve to boli rijaliti igrače - svađao se Stefan.
Stefane, iskompleksiran si od strane tvoje devojke. Tata te je učio da napadaš ljude - nastavljala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga