AKTUELNO

Šok!

Nadica Zeljković bila je sledeća zadrugarka koja je iznela svoje mišljenje ko je u Beloj kući najperfidnija osoba.

Mina je po mom mišljenju je najperfidnija, a najperfidnija ne otkrivena osoba je Teodora. Vi ste svi ovde mlađi, ali ona kaže jeste, ona pogleda i kaže jeste. Tu je i Jovana - rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi kažu Teodora, ajde i ja ću reći, jeste ona takva, ćutljiva je, ali zna šta radi! Mina isto ume, ona je stara čekalica, uverili ste se svi. Treća osoba, ne znam ume i Ermina, Boga mi, da, ona i te kako, čak bih stavio da si ti i broj jedan - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Kenan, drugo mesto mi je Teodora, i treće mesto mi je Jovana misica, sve su slične, po ponašanju, po svemu! Sinoć sam navela tu situaciju, bilo je da svi napadamo Teodoru, mislim da je tada čak i bio klip, prosto, nikad ne znam kakva joj je namera, sakrivena je, osećam tu neku... Imala sam i negativno mišljenje o tebi, nekako mi smrducka, nisam mogla da je gledam kada prođe pored mene, da li zbog Čorbe, ali me sada popušta taj osećaj, mogu ti i reći, ali sada, podržavam sve, sada u ovom odnosu sa Čorbom, kao njegov prijatelj, ali ne menjam mišljenja. Što se tiče Kenana, on je lukavo odigrao ovu igru, nikada mi nije šuknuo, za razliku od misice. On je jako lukav, perfidan, ne iznosi mišljenje ovde, sve manje ih ima, smatram da igra igru - izjavila je Matora.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga