AKTUELNO

Nova runda pitanje!

U toku je "Igra istine", a naredno pitanje je postavljeno za Lepog Miću: "Kakav je sada vaš odnos sa Teodorom, jer znamo da se odvojila od vas zbog Čorbe i čula sam da nije htela da vam spremi pirinač?"

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam u jednom periodu samo ja radila - rekla je Teodora.
Eto i Mića ima nekoga ko ga ne voli, i kada nemate nikoga idete kod njega,a njemu nema ko da spremi rižu - rekao je Čorba.
Ja nikome ništa ne zameram, ni Milici ni Teodori! - rekao je Mića, pa postavio pitanje za Natašu Radan: Sada poređaj svoje prijateljice, od najbpolje do najgore?

Foto: TV Pink Printscreen

Rialda, Sandra, Mina, Ermina, Matora, Sanja i ja uvek kada nabrajam ja nabrajam Matoru, i sada što svi komentarišu po kući, očekivala sam da me pitaju zbog Sanje i što se družimo ali je normalno jer nisam sa Anđelom i on nije tu, ti je završena priča bez nastavka! Što se tiče nje, prija mi i ne zanima me šta će biti napolju i ne zanima me on, i zato nju stavljam tu jer ga ne spominjemo i to su naše teme - rekla je Nataša.
Ja sma se sklonila iz te ekipe, jer je puno licemrstva i ja se nerviram i upadam u svađe, ali nemam ništa protiv. Ja u Natašu nisam imala poverenje, jer sam znala i videla šta drugima radi, ali mi nekako prija ali Nataša, ti si za Erminu rekla kako teb nervira i gadna ti je, ne voliš ni kako diše a onda vas vidim kako sedite zajedno - rekla je Matora.
Jeste, rekla sam, ali ona mene ne ugrožava i nisam deo njenog rijalitija - rekla je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga