AKTUELNO

Pitanje za pitanjem!

U toku je "Igra istine", a naredno pitanje je postavljeno za Milicu Kemez:"Kada je bila rasprava Bore i Sandre, ti si rekla kako je ona njega opsovala, da li ga opravdavaš?"

Foto: TV Pink Printscreen

Ja to sigurno nisam rekla, i ne opravdavam psovke a posebno na današnji dan i ja nisam čula nju da psuje, i šokantno mi je to od nje! Ja to ne mogu da opravdam, ali nisam ga podržala - rekla je Milica, pa postavila pitanje za Lepog Miću: Ti si znao za tu priču Čorbe i Teodore, i ovde si sve vreme ćutao i nisi potencirao, i kakvo je tvoje mišljenje o tom odnosu i to što su krili?
On je mene isterao iz takta i jako sam i sada besna na njega, ali ja sam neko ko je poznat da psuje i da mi neko nekoga opsuje ja sa tim nemam problem, sada ali pre nisam imala i znam kako ide sve nakon svađa. Ja sam poludela na njega, i samo da kažem nisma krenula na tebe fizički, htela sam da čučnem i da pričam da nastaviš i nikada me niko nije isterao iz takta kao Bora - rekla je Sandra.
Milice, kakav današnji dan, ceo dan ste šetale gole u kupaćim kostimima! - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene to ne zanima i ja nisam želeo da pričam! Ja to nikada ne bih rekao, mene to ne zanima da li su bili ranije ili nisu, a ovde su grešili, mirili se i oprostili a na njima je da to vode i ako im je lepo ja podržavam. Ali kakva je bila to veza, oni neka kažu i videlo se da je tu bilo nešto, videlo se po ponašanju - rekao je Mića, pa postavio pitanje za sve: Pošto ste ceo dan pričali o prazniku, prilkom raspeća Isusa, onaj koji je bio iznad Jude imao je pravi i običaj kada se neko osudi narod je birao nekoga da poštedi, kako se zvala osoba koje se izvukla od strane naroda?
Isus Varnava - rekao je Mića.
Da li si razgovarao sa Čorbom? - pitao je Mića Mišela.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam, mislio sam da razgovaramo nakon praznika! Sećate se nominacija i Maje Marinković, kada je on Kristijana i mene nazvao bližnjim prijateljima, ne može da kaže da sam ja smrdljiva i ogavna osoba! - rekao je Mišel.
Ovde je sve izmišljeno, a ti možeš da doneseš zaključak sam da li smo prijatelji ili nismo, i da li ti je Kristijan prijatelj nakon svega što ti je rekao - dodao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga