AKTUELNO

Šok!

U toku je "Igra istine", a naredno pitanje je postavljeno za Rialdu Karahasanović:"Hoću da mi poređaš na lestvici od najdraže, do najmanje drage tvoje drugarice?"

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra, Nataša, Ermina, Mina, Matora, Sanja, Milica. Sandra mi je najdraža, natašu sam pored svega zavolela, Ermina isto, Mina je super prema meni i ja je cenim, jako smo bliske. Sanja je tu relativno od skoro, ali moram da kažem da Sanjine postupke ne opravdavam ali to je njen život, ja ću biti tu samo kao prijatelj i jako mi prija druženje sa njom, a sa Matorom više nisam bliska i kako se ona ponela prema meni ja to ne mogu da zaboravim. Milicu sam stavila namerno poslednju zbog ovoga sa Teodorom! I ja sa sam se sopisivala sa tvojim dečkom ja bih ti rekla - rekla je Rialda.
Da sam ja to rekla, ispalo bi da ja vama nešto kvarim ali nisam htela jer prepiska nije išla u tom smeru - branila se Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

U jednom momentu, Bora Santana i Sandra Rešić su se posvađali oko provociranja, a onda je usledio niz uvreda.

Milice zašto mene uzimaš u usta i stalno me peckaš? Niti te diram niti te komentarišem, jer ja nisma tvoj problem, tvoje najveći problem je Milica Kemez,a ne Sandra Rešić! Ti si jedan mali miš koji ne sme ništa da kaže Milici, jer je voliš p*čko - vikala je Sandra.
Ja sam video ko si i šta si podržavala, a onda si pokazala ko si i ja nju ako volim to je, moj problem, a što ti nisi rekla da voliš Anđela, ja bih te podržao! Ali nema veze, sve ću da kažem za mesec dana i j*bel li ti mamu i tatu po sred p*čke, i sve na gomilu - rekao je Bora.
Ajde dalje smradu jedan, ajde dalje mi psuj sve budaletino jedna! - vikala je Sandra i pokušala da nasrne na Boru, nakon čega su je izneli iz Bele kuće.
Danima me pecka, sve ću da kažem ali neću sada jer mi ne trebaju klipovi, ja ću sve da kažem ispod jorgana bez bubice pa neka mi uzmu honorare! J*bali vas honorari, dabogda ih dao na ono što ne treba - vikala je Sandra po imanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga