AKTUELNO

Žestoko!

U toku je "Igra istine", a naredno pitanje je postavljeno za Kristinu Spalević:"Kako vidiš odnos sa Kristijanom i kakve emocije i vajbove imaš povremeno? I da li čekaš da se napijem na naskočiš na mene, i čekaš da se nešto desi?" - pitao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja u Kristijana nisam zaljubljena, ali te iskre kada se vidi to je kada me nasmeje do suza. Ja njega nikada nisam gledala tako, kao i celog života gledam ko može da me nasmeje a ne fizički izgled. Ovo da čekam da se napije, je totalna glupost i to se i pre potezalo ali nije istina, i za svaki odnos je potrebno dvoje i naš odnos jeste čudan i neuobičajan. Ja sam rekla da su muškarci oko mene stalno, i ja nemam drugi komentar a da mi je rekao da se distanciramo, ja bih i uradila ne bih umrla! - rekla je Kristina.
Kako tako pričaš, kao ne bi umrla da on ode od tebe - dodala je Tara.
Ja sam rekla da ne bih umrla, nisam umrla ni za bratom kojeg sam ostavila u bolnici! - dodala je Kristina.
Da tebi on prija ja shvatam, ali ti se ne odmičeš od njega kao ni on i rekla sam mu to! Ja sam uvek imala drugare sa kojima sam mogla i da spavam, ali nije normalno da si uvek pored njega i on je odlučujuća igra u vašem odnosu - rekle je Nadica.
Ja radim kako ja osećam i kako ja hoću! - odbrusila je Kristina.
Sve ono što vi pričate njoj, želite da kažete njemu ali ne smete da mu kažete! - vikala je Paula.
Pošto mislite da sam zaljubljen u nju, onda ću i nju da o*jebem! - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga