AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija "Gledanje snimaka", a sledeći video klip koji su pogledali je razgovor između Jovane Ljubisavljević i Stefana Karića, i rasprave zbog uvreda koje joj je uputio.

Odmah na početku je skočila Milica Kemez, koja je govorila Jovani da ustane i kaže da ga voli, a ljuta je bila jer je govorila za nju na ružan način.

Ti ćeš meni da govoriš šta ja da kažem. Rekla sam da na možeš da porediš tvoj odnos sa mojim. A kad bih pričala stvarno, ne bi mogla da spavaš - rekla je Jovana.
Prva je ona meni rekla, ti to isto radiš, ponižavaš se. Stefan i Bora su egal po psovkama. Opisala si moju vezu, Majinu, svačiju, samo svoju ne. Ona se predstavlja ovde kao mis univerzuma - govorila je Milica.
Sram da te bude. Ne opravdavam se, ali ne mogu da budem na nivou sa Borom. Nemojte da se brinete kako ja psujem, gledajte vas. A ona sad što nije opsovala do sad, čim opsuje, sad je najgora - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću komentarisati klip, ona je ovde molila Karića da joj kaže da je voli. A ona je folirant, ona kaže nije lažov, a uporno i dalje laže. Lagala je na klipu da nije gledala Anđela, jako je bolesna, ne možeš da podneseš ovo, psihopata si. Rekla je - molim te, budi sa mnom - rekla je Ermina,.
Nisam to rekla, daj budaletino - rekla je Jovana.
Nije rekla, bilo je pitanje gledaoca - dodao je Đedović.
Nije rekla, ja znam kako bih reagovao - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

To je emotivno ucenjivanje, ona ima problem, ona sumnja - nastavila je Ermina.
Ova gospođa sa polumozgom, bezobrazna je, zla, hoće da preokrene u svoju korist priču, lider budala, ja sa njom neću da pričam - rekla je Jovana.
Evo sad ću ti reći - Volim te! - rekao je Karić.

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga