AKTUELNO

Ne sviđa mu se situacija.

Tokom druge pauze za reklame, Kristina Spalević je prišla Kristijanu Goluboviću, kome je poručila da je spremna da se povuče, ako mu odnos sa njom pravi problem.

Ja sam iskrena sa tobom, ne bih te ukanalila, ne bih te prodala. Ako treba, ja ću da se sklonim. Ti imaš težinu iza sebe. Ja i dalje nisam nikome pokušala da napakostim - rekla je Kristina.
Neću da im dozvolim da likuju - dodao je Kristijan.

Kristijan je nastavio da priča o ovome, pa se setio supruge Ivane.

Ivana će rak da dobije zbog mene, kunem ti se... Treba da javno prekinem brak i da se opijam svako veče i sve da j*bem ovde na kauču... I boli me p*čka. Da ne volim ženu koliko je volim, sve bih j*bao ovde. Ali ne u šteku, nego ovde - govorio je Kristijan.
A šta ste radili iza vrata? - pitala je Nadica.
Stavljala mi je žeton iz usta u usta i to je tako izgledalo. Ako je poljubac, ona je iskoristila žeton da bismo se ljubili - dodao je Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je moguće da tako radiš - pitala se Kristina.
A Sanja, neću da joj stajem na muku, ali je ovo zla namera. Ja sam je ovde uhvatio kako d*ka p*čku pred devetoro ljudi - nastavio je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako me je žena ostavila, ući ću u "Zadrugu 5" i praviću šou, biću sa ženama, eto, razdvojiću Anju od Cveleta - govorio je Golubović.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.