AKTUELNO

Drama traje!

Nakon žestoke svađe Jovane Ljubisavljević i Milice Kemez u emisiji "Gledanje snimaka", voditelj Milan Milošević najavio je još jedan prilog - svađu misice i Stefana Karića zbog Anđela Rankovića, koja se proširila i na ostale misicine prisne odnose.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su najnegativniji ljudi u kući, koja proilazili iz njihove veze. Sada smo bili u "Amidžiju", ponašala se totalno drugačije. Ovde ponaša kao mlada rospijica, a tamo se ponašala kao prava Miss. Mislim da iritira Stefana svojim ponašanjem i da se ne dopada Stefanu koliko je to predstavljano. Postavlja se pitanje zašto su u vezi? Rijalitija, ovih, onih razloga... Nezadovoljstvo maskiraju. Sada vidim zašto Stefan komentariše druge... - pričao je Brendon.
Što te toliko boli što mene dižu da komentarišem? Nabij tuš u b*lju i uživaj - odbrusio je Karić.
On definitivno ima neki problem. Ja mislim da je na silu u vezi sa Jovanom. Ova veza je kancerogena. Ona se zaljubila u njega, ona se njemu dopala, ali je shvatio da je ona prehisterična. Ne dopada mi se ova veza. Više mene mrze i hejtuju, umešto da se posvete jedno drugom - dodao je Radonić.

Stefan je izvređao Brendona, a prepucavanje se nastavilo. Ustala je i Ana Bulatović.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta da kažem, mislim da Jovana po svaku cenu hoće da zadrži Stefana, malo izgleda i tužno - rekla je Ana.
Ti si si borila za oženjenog, šta je čudno što se ona bori? Suština je da sam ja agresivan bio ovde, ja taj koji je komentariše dok plače, a vi komentarišete nju... - pitao je Karić.
Ja se krstim, ovo je moje mišljenje. Ja sam Stefana doživela kao korektnog dečka. Smatram da ona pravi budalu od njega, da vodi vodenicu na svoju stranu. Sve bi bilo drugačije da je bila iskrena. Nije iskrena za Anđela, nije iskrena za Kenana... Strašno je ovo što joj je Stefan rekao, ali ona to izaziva u njemu. Pravi ga budalom. Ja tu ne vidim pomoć. Mislim da je folirant - dodala je Bulatovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam danas rekla da su Stefanove reči katastrofa. I te stvari koje izgovori, posle daju svima za pravo da to koriste. Ali se ovde radi o tome šta jedna žena treba sebi da dozvoli. Tu ne vređam nikoga, ne opravdavam Stefana. Ali treba da se zna šta treba dozvoliti i šta ne treba dozvoliti - istakla je Rialda Karahasanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.