AKTUELNO

Rešetanje pitanjima!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a voditelj Milan Milošević je pročitao naredno pitanje za Frana Pujasa:"Kažeš kako si ti taj koji ne želi da bude sa Paulom, pa odakle potreba da je stalno gledaš i Mina je rekla kako si ti folirant i gledaš je tako?"

Foto: TV Pink Printscreen

U pravu su svi, ja nikoge ne pratim možda je samo slučajno - rekao je Fran.
On to spontano radi, ja mislim da njemu pogleda sam ka njoj ide - rekao je Kenan.
Ja sam rekla i kada je bio pretres, i u Rajskom sam rekla kako i gledaoci kažu videla sam te poglede i kada ona prođe, on se okrene za njom! Meni priča kako ona njega ne zanima, ali to je normalno jer su bili zajedno u tom bolesnom odnosu, ali ne želim da se menjam! - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Videli smo kako si se rastužila kada si videla s*ke Mine i Frana, jer si možda mislila da je ta ljubav farsa? - glasilo je pitanje.
Objašnjavala sma svima, nisam se rastužla nego nisam znala kako je to dok se sa tim ne sretneš. Ja nikada pre nisam videla bivšeg kako ima odnose sa nekom drugom i to nije bilo diskretno kao sa mnom. Kako vreme ide, on pokazuije da je isti kao ja i da nisam najgora i meni je sve to bilo malo šokantno - rekla je Paula.
Imala si više odnosa ovde sa momcima nego sve cura zajedno, i Paula sve lažeš, jednostravno si g*vno od čoveka i bez tebe sam puno bolji i ćuti malo glupačo, i tebe ne volim jer si bipolarna glupača i dereš mi se ovde kao krava - dobacio je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Fran, reagovao si i pre na takva pitanje! - dodao je Đedović.
Mini dati p*čke to je kao da je dala burek, ona i ja smo dobri ali ovo ne bih da komentarišem! Pogrešno sam se izrazio, a ovo sa Franom treba da se pokaže ko je on jer je meni jasno, a Mina će tek pokazati neke stvari kao i za mene, jer je uspela da pokaže ko sam ja, a i kod tebe će. Meni je drago da je pokazao svoje pravo lice i sada kada mi priđeš, možeš da dobiješ samo "mrš" jer si ljiga i smrad - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga