AKTUELNO

Svi odmah na Pink!

Četvrtak je predviđen za emisiju "Gledanje snimaka", koje se zadrugari posebno pribojavaju, jer je baš ovo veče kada kompletna istina izađe na videlo, a sve njihove tajne budu raskrinkane.

Milan Milošević pojavio se na vratima Bele kuće, pa okupio zadrugare, kako bi započeli sa prikazivanjem prvog video - priloga za večeras, a učesnici su s nestrpljenjem čekali da saznaju sve ono o čemu se danima polemisalo na velelepnom imanju u Šimanovcima.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Da podsetimo, zadrugari neretko koriste "amneziju" kao izgovor za laži tokom pitanja gledalaca i novinara, a onda su klipovi ti koji potvrde i još jednom ih podsete da vernoj publici najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima ništa ne može promaći i da su pod budnim okom kamera 24/7!

Takođe, situacije i odnosi se u "Zadruzi 4" menjaju iz sata u sat, pa je tako i prethodna nedelja bila uzbudljiva, a ono što su zadrugari jedni drugima pričali i radili po ćoškovima, izazvaće opštu pometnju.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Ne propustite emisiju "Gledanje snimaka", koja upravo počinje na ružičastoj televiziji, a večeras će sve goruće teme biti pokrenute!

Autor: M.I.

#Zadruga