AKTUELNO

Žestoko!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a voditelj Milan Milošević je oročitao naredno pitanje za Jovanu Ljubisavljević:"Zašto ne dozvoljavaš Stefanu da raskine sa tobom kada on traži to?"

Foto: TV Pink Printscreen

Ja smatram da u tim trenucima kada se prepiremno, mi u afrektu kažemo neke stvari zbog kojih se kajemo on se skloni kao i ja, jer znamo da će nastati samo muk i kada stojimo jedno preko puta drugog ja ne dozvoljavam uvek da se sve lako završi - rekla je Jovana.
Ima nekih stvari koje ja ne želim da kažem, ali se tako desi! Mozda bismo se pomirili posle nekoliko svađa, ali svakako mislim da bi se tako završilo. Ja u sebi imam inat i kompleks - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Paula, ako nećeš da se pomiriš sa Franom zašto ga češkaš po glavi, a na slikanju za Uskrs ste bili najlepši par od svih? - glasilo je pitanje.
Što se tiče svega toga, ja se jesam smeškala jer se i on meni a meni je tada bilo dosadno i ja da želim da se mirim ja bih se potrudila da u tome uspem. Ona glupa Paula, njemu bi pravila haos, ali ja mislim da sam ja puno toga naučila i ne dajem mu značaja i neću da pravim žrtvu od njega jer se zna ko je kakav - rekla je Paula.
Ona mene jeste češkala, ali nema smisla da budemo zajedno - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da oni nisu normalni i da teraju inat, a njihove veza je ličila na haos i ja mislim da oni imaju patološku vezu i da će se pomiriti - rekao je Đedović.
On uvek sve na mene svaljuje i kada smo razdvojeni mi se želimo, ali kada smo zajedno mi smo depresivni i nervozni - rekla je Paula.
Zašto si drska prema Franu? - glasilo je pitanje za Minu.
Zaslužio je! On je meni rekao kako će mi pokazati koliko mu je stalo i do kraja rijalitija, a onda mi je u utorak pokazao šta je i kakav je! - rekla je Mina.
Minu ne zanimaju ti odnosi, jer ona zna do koga joj je stalo a on se šlihta njoj i pravi kalkulaciju! - rekla je Nadica.
Ma daj Mina, više ti ja značim nego on koji ti je kao da imaš ćopavog kera - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga