AKTUELNO

Počelo je!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca",a voditelj Milan Milošević je pročitao naredno pitanje za Filipa Cara:"Zašton si ispitivao Paulu o Vezi Mine i Frana ako te Mina više ne zanima?"

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da se setim kada je to bilo, i kada sam ja pitao, a ja tu vezu znam kompletno - rekao je Car.
Ja sam rekla da mene ne zanima ta tema i da neću da komenbtarišem, i ako imaju normalan odnos okej, a ako ne mogu normalno neka se razdvoje! - rekla je Paula.
Mene Mina zanima od prvog dana - rekao je Car.
Ja bih sve nas na Rajsko ostrvo - rekla je Mina.
Sanja, nikada te nismo videli da se onoliko potresaš i da li sada shvataš koliku si grešku napravila što si dobra sa njom? - glasilo je pitanje za Sanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam priznala šta sam radila, i žao mi je što sam spustila loptu jer mi je i Tara prišla i rekla kako sam preterala, a ja sam Matoru volela a ona se p*pišala po našoj vezi! Sve me je pogodilo, i posle kada mi je bilo loše ona mi je dobacivala - rekla je Sanja.
Slažem se sa Sanjom, ali nisam razumela kako sam se ja p*pišala po našoj vezi! To ne mogu da razumem - pitala se Matora.
Za mene nema šta da se kaže, ja znam šta sam radila - rekla je Sanja.
Ja sam rekla da te reči koje je Matora rekla ima pravo, ja ili Đedović takođe imamo pravo, ali nismo od nje očekivali. One su skakale i rekle kako se ne bi vređale, ali sada smo videli - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona meni preti zatvorom preko stola, i kaže kako će sve reći i kako ima drugare, ali ona se grdno vara ako misli da meni može da preti! Ja molim da ljude da čuvaju snimak od sinoć, ne da je tužim nego da objavim pa da se pravda celom gradu - rekla je Matora.
Matora je govorila kako ništa ne menja ako je ona prostitutka, a zašto sada ovako reaguje? - dobacio je Mića.
Meni nije jasno kako ove devojke niko ne optuži da su završile doktorske studije, nije mi jasno povezanost sa takvim stvarima i zašto misici nije rekao da je prostitutka - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga