AKTUELNO

I prijatna i neprijatna iskustva.

Dvorište velelepnog imanja je bilo puno zadrugara, a svi su bili u grupama, te pričali o raznim temama. Aleksandra Nikolić se sunčala, pa sa Anom Bulatović i Markom Đedovićem podelila svoja iskustva iz Švajcarske i Bujanovca.

Ima taj i taj i kaže mi javi se njemu... - pričala je Aleks.
Kako on izabere koja će devojka da dođe na red? - pitala je Ana.
Pa koja mu se sviđa. Simpatična, koja ima nešto. To ti je kao u izlasku, odete na piće. Pita te kako se zoveš, imaš dečka... Lažeš, i onda kad te provali, onda se naljuti na tebe, posle se menjaju devojke. U Bujanovcu ne piješ piće, a u Švajcarskoj sedneš i popiješ piće - nastavila je Aleksandra.
Znam ja neke devojke tamo u Kragujevcu, znam dosta ljudi. Mene ljudi znaju po gradu, znam o čemu pričaju, i koje devojke se tu provlače - pričala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako se ne plašiš da može nešto da ti se desi, to je navlakuša - rekla je Ana.
Zato sam ja išla preko njega, upoznala sam ga pre, i svaki put sam išla sa drugaricom. Jednom sam otišla sama i imala sam problem, pa otad nisam više - pričala je Aleks.
Sve su one bile sa njim. Momak ti u karijeri samo odmaže. Ti ne možeš nikom zabraniti... Ti imaš pravo izbora, ali milion gazdi razmišlja na način da će biti nešto - rekao je Đedović.
Ja da idem tamo da mlatim gde nemam momka, ne zanima me. Bilo mi sumnjivo tada, ispitala sam onda...- rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga