AKTUELNO

Nije joj bilo svejedno.

Teodora Bilanović i Milan Janković Čorba su i dalje bili u dvorištu, izležavajući se na suncu, pa su pored drugih raznih tema, pokrenuli i temu Kristijana Golubovića.

Znam kako me je kritikovao kad je Maja bila u pitanju, a ako je stariji, to ne znači da je u pravu. Znam šta njegovi misle o meni, i mi nismo samo ovako vezani, već i van ovoga - pričao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

A ta devojka koja je ušla pre četiri nedelje, nema dovoljnu težinu da to zakomplikuje, prejeftina je. On mi je najbolji drug ovde. Ja nikad nisam prevario svoju ženu, iako je ona mislila, jer sam konstantno bio van kuće - dodao je Čorba.
Što si bio? - pitala je Teodora.
Radio sam uvek, i kad završim posao, onda me neko zove da izađem. Jedno tri, četiri dana sam svega bio tu. Težio sam da budem aktivan, da ostvarim neke više ciljeve, nisam blejao u kafani, nego sam radio. Mislim da je najgluplja stvar prevariti ženu na televiziji - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisi prevario svoju ženu ni da se ne sazna? Ako je voliš, što nisi sa njom? - pitala je Teodora.
Uopšte, jeste ona bila ljubomorna, nisam imao potrebu. Naravno da je volim, imamo dete, ali ne na isti način, i šta god da joj treba, učiniću sve - nastavio je Čorba.

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga