AKTUELNO

Skandal!

U emisiji ,,Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje za Kristijana Golubovića.  

Da li te nervira Čorba pošto je više buke on napravio oko poljupca, nego Mina koja je lično videla?

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sumirao, pitao sam dosta i nju da li se ona seća, sa Minom nisam razgovarao, ali njegovo kategorično napadanje, a ustvari on brani mene i moj brak, da ja ne napravim sr*nje, zbog kog ću se kajati, ali je nekako naglašeno, pa ispada da je on ljubomoran na Kristinu, ja znam da to nije, ali to tako izgleda, pa kvari njoj obraz i sebi, sebe kanali, a ja sam neutralan. On primećuje da ja tolerišem to, jer on je sebi dao za pravo, kroz naš odnos, ja kada postanem prijatelj sa nekim, nema granica! Ne znam šta mu je Kristina toliko, ako može Tari da oprosti čupanje, ane može Aleks da namesti kosu, zato što ste se posvađali nešto bezveze. On hoće da me prevaspita, da mi očita slovo da je Ivana svetinja, da se ne brukam, priajteljstvo koje sam mu ukazao, on misli da ima za pravo da to radi. Ja ću da ga upozorim gde mu je mesto, kao i sa Majom - izjavio je Kristijan.
Ti govoriš kako se on mnogo ogrešio od žene? Je l' ti smeta što Kristinu naziva kurvetinom? - upitao je Milan.
Da, on ima takav odnos sa ženama, to je mnogo loše. Ne možemo da zovemo ovde ženske koje su se deklamovale kao kurvetine. Ona je ubačeni element, tako je bilo kada je bilo za Maju, Jašku smo zabili nož u leđa. On voli da šunja, tu je Mina, Milica Kemez, to su rezervni igrači, on voli da je u priči sa ribama - objasnio je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

On je trebao da se odvede sa strane i da te pita - izjavio ej Karić.
Ovo što je i Stefan krenuo da kaže, danas sam počela da komentarišem i radio, taj način, Čorba ima to u sebi, kada ulazi u svađu sa ženama, da govori da su ovakve ili onakve. Ja kapiram da je to iz prijateljske namere, ali ako je video da Kristijan ide u drugom pravcu, on treba da digne ruke, on čovek ima 50 godina, ne može niko da mu govori i da u ukazuje! Postoji način da se ne napravi pompa, jer on tebi pravi kontra uslugu, razumeš? Ja kapiram da je to tvoja dobra namera, ali samo neki drugi način - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću da ispadne na kraju da se ispostavi da je ljubomoran! Sve što sam radio sa njim, sada radim sa njom - izjavio je Kristijan.
Kristijan ima dovoljno godina, zna šta radi, ja shvatam da si ti njegov prijatelj, ali nijednu devojku ne treba nazivati da je kurvetina, oni znaju šta rade, da li će oni da se ljube ili neće, to oni odlučuju, ti si ljubomoran, jer je zauzela tvoje mesto - izjavila je Aleksandra.
Izgleda kao da je ljubomoran, tako deluje. Druga stvar, gledaj, ja znam da si ti za prijateljstvo. - rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da je Kristijan zaljubljen u Kristinu? - upitao je voditelj Milan.
Ne znam da li je zaljubljen, ali prevelika bliskost je čudna, ne mogu da kažem da je zaljubljen - odgovorio je Čorba.
Ja sam i sinoć rekla Čorbi da ne vređa Kristinu, on je neko ko je prošao i sito i rešeto u životu. Ja ne mislim da je Čorba ljubomoran, nego da neke stvari mogu da utiču loše na njega - rekla je Sanja Stanković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja imam jedan odnos sa Kristinom, koji je dublji od prijateljskog, ali ja to ne konstatujem, ako ja nemam problem sa time, što drugi imaju problem? Zašto je Čorbi problem, to se pitam, ako ja nemam problem sa tim!? - rekao je Kristijan.
Ja mislim da mu se jako dopada i da mu prija. Ta neka dopadljivost i da mu prija, žena lepo izgleda, sigurno je ne gleda kao sestru, Čorbina reakcija je možda opravdana u tom prijateljskom smislu, mislim da je pogrešno usmeren bes, ali sve što ima da zameri, trebao je da zameri Kristijanu, a ne da i jednu ružnu reč kaže Kristini - objasnila se Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo su krenuli da se grle, pa je Kristijan gledao da li ih neko gleda, danas sam čula kako je neko gledao da li imaju kamere, ne dopada mi se uopšte. Oboje su se zaljubili, moje mišljenje, možda sam i ja u Kristijana.
Pravimo svadbu! Hoću svadbu sada! - rekao je Kristijan.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga