AKTUELNO

Nije mu lako!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", naredno pitanje koje je voditelj Milan Milošević pročitao, bilo je za Taru Simov.

Zašto braniš Vuka Moba, umesto da braniš Ša?

Foto: TV Pink Printscreen

Uopšte nije važno šta mi je Vuk rekao, a rekao je:"Spasi se", više puta je to rekao. Ja sam rekla Nenadu da ne mora da pravi haos i da komentariše bilo šta, Meni nije Vuk preči, ja sam samo rekla Nenadu da ne mora toliko da psuje. Svako ima pravo da radi šta želi. Ja nisam imala nekulturno ponašanje. Ja sam ga pitala je l' misli na mene ili... Krivo mi je što se mešao - rekla je Tara.
Vuk ima svoje razloge što se nije javio, iako smo imali miran odnos, bili smo kul. On ima svoje razloge što je to rekao Tari, a ona meni nije rekla to odmah, već posle, bolje što mi je rekla posle, jer bi bila žestoka reakcija. On je došao kao izvođač i nema pravo da komentariše bilo šta, niti da kometariše devojci koja ima napade panike, a ona je moja devojka, a on pravi to - dodao je Ša.
Možda je to neko moji rekao to, ja razmišljam o tome - dodala je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Trebala je da mu kaže teraj se u pi*ku materinu, to je moja oduka a ne neko da se meša, ja bih ga oterao u pi*ku materinu. Ja sam njen dečko i mene treba da poštuje - završio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga