AKTUELNO

Žestoko na startu!

Upravo je počela emisija "Pitanja gledalaca", prvo pitanje koje je voditelj Milan Milošević pročitao, bilo je za Milana Jankovića Čorbu.

Ko si ti da Kristini kažeš da je niko i da nema status i da je toliko ponižavaš kao ženu?

Foto: TV Pink Printscreen

Ja možda jesam preterao sa rečnikom, ali ja sam njoj više puta rekao neke stvari, ali ne vredi. Po mom mišljenju ona nema status , jer kako je ona pričala prve nedelje, a nakon žurke sam ja dao mišljenje da ona jedno priča, a drugo radi. Ona je meni pričala da se zaljubila u mene, a onda zamerila Aleks što mi se pribrižila. Ja imam pravo da kažem šta mislim - rekao je Čorba-
Više me ništa ne iznenađuje što se njega tiče, ja svako jutro čujem kako priča Kristijanu da me otera. Ja nisam ništa loše uradila, i uputio mi je ozbiljne pretnje. To ne može - rekla je Kristina.
Ja sam takve pretnje rekao u Farmi, i bio sam kažnjen - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam to u afektu rekao, to je bila pretnja - rekao je Čorba.
To je krivično delo - dodao je Milan.
Ja njega volim, jer mi je najveći prijatelj. On je niko da bi njoj mogao onako da priča, da je ober ku*vetina. On je bio kao ljubomoran, poljubila njega, a kao zaljubljena u njega. Meni je Nina plakala zbog njega, on dovodi devojke brzo u krevet, a onda su ku*vetine - pričao je Kristijan.
Od Maje si napravio dno, to svi vide sem nje, jer je glupa - dodao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Čorba hoće da ispadne veći papa od pape. On potencira priču o svemu. On je digao najveću halabuku oko Kristijana i Kristine. Ovo nije ni zaštita ni podrška. Niko ne sme Kristijanu da se skloni, samo njoj govoriti. Zamisli da se nešto desilo ti nju napadaš - komentarisao je Đedović.
Nije fer, Mina i on se muvaju preko pića, a ode kod Teodore u krevet. To je nefer prema Teodori - govorilo je Kristijan.
Komentarisao je kao šta sam ja doprinela u pabu, a ja ovde pet nedelja, kako da doprinesem - pričala je Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako su krivi, krivi su oboje, a ne samo Kristinu da komentarišu i napadaju - rekao je Mića.
Mina to komentariše, a napada Kristinu, jer Kristijanu ne sme ništa da kaže - rekao je Milan i pitao Minu da li je grlila Kristijana.
Pa i da jesam, ne znam, ne sećam se. Meni se ona ne sviđa. Kristijan je dolazi kod nas i priča nam kako ga žena šamara zbpg drugih - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga