AKTUELNO

Završili za sva vremena?

Bora Santana je rešio da ipak za kraj ostavi Marka Đedovića kao poslednjeg gosta, koji je došao u društvu Frana Pujasa, koji je i bio glavna tema razgovora.

Ja sam Marku objasnio sve kako je bilo - ubacio se Fran.
Našalio sam se, sedeli smo na šanku, on je njoj pokazao neko srce, pa joj pokazao da ćuti. A onda smo izašli i napolje, ćutali smo, počeli da pričaju, njih dvoje su nestali, valjda komunicirali... Fran se zaplakao posle Mininog razgovora, a on samo zna šta se dešava u njegovj glavi. Paula i on imaju neku bolesnu povezanost. Sinoć se još jedna situacija dogodila, a to je razgovor Mine i Cara, mislili su posle da su njih dvoje legli zajedno u krevet - pričao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

U studio se pojavila i Paula Hublin, pa otkrila šta se stvarno dešavalo sa Franom posle žurke.

Pokušao je da me poljubi kod kapije, evo ovako je bilo, a ja sam ga pitala da li možemo normalni da budemo. A ne možemo da budemo zajedno - rekla je Paula.
Ne možemo, niti ćemo biti zajedno. Mina mi je digla živce, jer je pričala sa Carem, napio sam se kao stoka - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao je da ga zagrlim, pa ga ja potapšem. Zajedno nećemo biti, niti želimo biti. Ako namerava da se igra sa nama, počeo je da radi greške, on je kameleon, prilagođava se svakoj situaciji - dodala je Paula.

Bora je organizovao anketu za poljubac Sandre i Matore, pa je iskarikirao, zajedno sa Paulom, telefonska uključenja.

Pa zaljubljene su, jer se ne može čovek ljubiti ako nije - rekao je slušalac iz Zagreba.
Ona je nasledila od oca da voli žene, Sandra carica si bila, pusti šta pričaju - rekao je drugi slušalac.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga