AKTUELNO

Kristijan stao na stranu cimerke.

Bora Santana je započeo svoju radio emisiju "Amnezija", a sledeći gost je bio Milan Janković Čorba. Poželeo mu je dobrodošlicu, a onda ga je pitao za sukob sa Kristinom Spalević sinoć na žurki.

Kristini sam dao do znanja da vodi računa kada je Kristijan pijan, malo kroz sprdnju, malo i ozbiljno. Nisam bio tu kad se to desilo, nego sam čuo sa strane. Prvi put sam juče izvređao ženu tako, a ona me isprovocirala, unosila mi se u facu, plus me je polivala pivom, ali iskulirao sam je. Devojka koja je kod nas u pabu, na taj način da se ponaša... Ne želim da se između mene i njega dešava to... - govorio je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Ulazimo u kazino, ona prilazi Kristijanu, pa ona pokušavala da mene i njega zavadi. Pitao sam Kristijana, on kaže da ne zna da su se poljubili. Ako se on ne seća, onda se ona seća. On je dobar prema ženama, jer je saosećajan. Njoj je na početku pružio utočište. Cara je pljuvala i posle završila sa njim u krevetu - nastavio je Čorba.

Kristina je ušla u studio, a nakon nje i Mina Vrbaški, kako bi otkrila pravu istinu.

Sačekao me je i pitao za poljubac, ja sam rekla da se nismo poljubili. On je rekao šta ako bude da jeste. Polila sam ga pivom jer mi je opsovao porodicu. A ne sećam se, imala sam prekid filma - govorila je Kristina.
Klošarko smrdljiva! A juče si rekla da se sećaš - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam videla taj poljubac, ona je odvukla njega u ćošak. Ti si toliko bila pijana, da ne znaš šta radiš. Stajala sam ipsred vas i gledala vas, a on kad je video mene, sklonio se. Ona se izgubila i nije znala šta da radi posle Vara. Iskoristila je Kristijana, našla utočište. Njemu ova priča nije potrebna - rekla je Mina.
Ja nisam video, a snosim odgovornost, ja njega najbolje ovde poznajem. Ona nije za mene pokazala nikakvu lojalnost. Njen život je mali u odnosu na naš - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je sad najbliža meni, a ti i Miša ste otišli. Ona se ponudila da pomogne. Ja nemam tu vrstu emocije kao prema ženi. Šta je tebe toliko pogodila? - rekao je Kristijan.
Pa zato što si rekao da je pokazala lojalnost, a pričala je i kako je zaljubljena u mene...- nastavio je Čorba.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga