AKTUELNO

Oči u oči!

Voditelj Milan Milošević dao je reč i Filipu Caru, koji je otkrio šta misli o Franu Pujasu, Pauli Hublin i Mini Vrbaški.

Fran, ti si taktizirao i kalkulisao u stvarima zarad nečeg drugog. Koje tis tvari radiš, to me boli k*rac. Ti koji najviše imaju taktiku, najviše plaču. Boli me k*rac šta god da radiš, samo ću da se osvrnem na Minu i Paula. Bitno da si ti p*ćke dobio, sedi i uživaju - pričao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Indirektno ponižavaš Minu - dodao je Fran.
Greota je od Boga da ovako stvorenje bez ijednog grama emocije prema tebi se j*be sa tobom zbog svađe sa bivšim dečkom. Bolje da je uzela vazu i nabila je u p*čku! Samo ću da kažem, Paula i ja smo najveća dva debila ovde. Ljudi, Fran Paulu u ovim trenucima gleda samo iz nemoći. Ja mislim da je Fran zaljubljen u Minu. Mislim da tu nije folirao. Ali je video da u tom odnosu gubi na nekim poljima, na kojima je sa Paulom dobijao, a zna da ne sme da kaže ništa. Jer jedan krivi korak, jedan stepenik... - govorio je Car.
Svaki korak koji ja napravim, možemo da se kladimo, ja ne gubim, ja iskalkulišem sve - uzvratio je Pujas.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ako budem htela da pravim žrtvu, dovešć ga do pobede. Prošle godine sam jednog do trećeg, što ne bih ove do prvog - istakla je Mina.
Fran, ti si doktor nauka - poručio je Car.
Ja sam samo u "Zadruzi" video da se ljudi kritikuju jer su pametni. Ako ima malo mozga, mi mu se nas*remo - dobacio je Đedović.
Ne može da se predstavlja nečim što nije... Zaljubljen, pa plače, pa posle dva dana tužan, pa srećan... Paula sada greši ovo što priča. Paula se možda pogrešno izrazila, ni jedno ni drugo mi nisu jasni. Paula njega voli, ja to znam, ali za dve nedelje, bila bi ista sa njim u vezi. Ja sa Minom ne bi bio opet, komunicirali smo, žao mi je što je ovakva, patološki lažljivac... - istakao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.