AKTUELNO

Pred raskidom!

U toku je "Pretres nedelje", a tema koja je pokrenuta tiče se odnosa između Mine Vrbaški i Frana Pujasa.

Mislim da ne zna šta hoće, hladna je jako. Mislim da je očigledno - rekao je Fran.
Ja sam čula, od kako je pravio one obrede, i posle klipova, rekao je da je srozan zbog Mine, između redova. Rekao je šta njemu to treba, umesto da bude pobednik, on će biti gubitnik, to je Mina Vrbaški, ja sam lično čula - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Deo jesam rekao od ovoga, šta meni trebaju ovi problemi sa Filipom. Taj utorak je eskalirao - rekao je Fran.
Upućena sam, samo ne pričam puno, i na svoj način da uradim. Danas sam primetila, Paula je nekoliko puta prolazila i Frana kako je gleda. Moj najveći problem je od srede, ja ne mislim da sam hladna od hotela. On je meni nešto rekao, i od tada mu ne verujem - rekla je Mina.
Kažem neke stvari kako bi trebalo zvučati, znam da treba kulirati neke stvari, to bi trebali svi da rade - rekao je Fran.
Ja kad kažem da ja njega poznajem, vi meni kažete ne. Ti nisi svoj već osam meseci, ovo nisu ljudi s kojima bi se družio - dodala je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne prija mi da sam opet napravila neke gluposti koje nisam smela da dozvolim. To su moje greške, ne njegove. Neprijatno mi je da vidim kako u poslednjih par dana gleda Paulu - pričala je Mina.
Paula i Mina su jedine dve devojke s kojima sam bio - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam, očigledno, da se ponašam s ljudima koji su prema meni dobri, previše pažnje i toga, guši me, ja njega volim, ali to nije moj rijaliti. Prve dve nedelje sam bila super, i onda sam opet počela da se svađam - nastavila je Mina.
Ja sam rekao da je to smešno, da je to budalaština. Onda je ona došla i zamolila da je ne napadam, da je pustim, i ja sam joj rekao da je u redu, jedino što mogu da učinim je da ćutim dok me neko ne pita na tu temu. Mina njega voli kao kuče, njoj je on kao kućni ljubimac - rekao je Đedović.

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga