AKTUELNO

Nema ništa više od prijateljstva.

U toku je "Pretres nedelje", a tema koja je pokrenuta tiče se poljupca Sandre Rešić i Jovane Tomić Matore na Zadrugoviziji.

Ja jako lepo mišljenje imam o njoj - govorila je Dragana.
Matora je najmanje kriva - dodala je Sandra.
Osećam se loše, bilo mi je krivo jer nisam dala svoj maksimum, jer je ona vrhunska pevačica. Sad se osećam katastrofa jer sam preterala, znala je da će biti. Dogovorile smo se još ranije, ali ja sam trebala da budem svesna toga, pa da je odgovorim od toga - pričala je Matora.
Poenta je kako je to izgledalo, trebalo je da bude simpatično, a jeste krljanja bilo. Njima je šokantan stepen strasti, a njima nije jasna neka stvar, šta da pomisle kad vas vide tako - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bih volela da se ona tako oseća. Sad se propagira što se od mene očekuje neki nivo, a od Matore ne. Neću da prihvatim da je njena krivica, mada i dalje mislim da je nastup bio fenomenalan. Zajedno smo učestvovale u tome. Ja imam prava da se borim protiv insinuacija da imam nešto sa njom. Jedino što sam sebi zamerila je refren te pesme, nije moglo da se stigne - rekla je Rešićeva.
Nema ništa, krivo mi je što mene prati pečat da svaka devojka... - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam bila u bekstejdžu kad smo se svi šokirali. Nije poenta to što su dve žene. Ne smatram da je sunovrat karijere, ti si pokazala svoj talenat - rekla je Jovana.
Meni je pun ku*ac tih svetskih trendova, zato smo tu gde jesmo. Slažem se, dogovorile ste se, ali zašto smo dali primer nekih svetskih muzičkih zvezda. Nisam mislio na gej populaciju - govorio je Stefan.
Ja sam te razumela da šaljemo gej sliku u etar. Bio je dogovor, i ona je to htela - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga