AKTUELNO

Ovakav preokret niko nije očekivao.

Filip Car nastavio je da komentariše zadrugare i deli im novac za ovonedeljne troškove:

Miljana dobija veliki budžet. Ja sam ti mišljenje rekao jutros, a ti me pitaš da li si luda. Ludilo je širok pojam, luda si po sebe, a ne bi trebalo. Prelepa si, imaš 27 godina, imaš sina prelepog, roditelje, praviš budalu od sebe. Šišaš se, jurcaš sa Danijelom. Hajde Zola, on ti je bio ljubav. Ti toliko grešiš. Uzimaš uvek nešto, ako nije prašak, onda je grašak, ali ja te gledam kao malo dete, mislim da nemaš lošu dušu - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Mali budžet dobija Rialda. Evo je, moja "prijateljica". Šta da ti kažem, nikad mi nisi prećutala. Meni se sviđa tvoj stav i gard, možda i od mene bude čovek ako ja budem bio sa devojkom poput tebe. Preživčana si, voliš me iritirati i stati na ranu, takva si, ja te shvatam. Dao bih ti možda i srednji budžet, ali nemam. 1000 puta si bila na Mininoj strani, ali i treba, ona je žena. Mislim da si izgrađena kao ličnost, da imaš mu*a, žena mangup! - obrazlagao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Srednji budžet Ermini i Đedoviću. Marko me ume izbaciti iz takta, zna šta radi ovde, zato je i tu. Mislim da si i od Ive ti napravio neke rezultate. Koliko god si mene komentarisao, mislim da se nismo uvredili međusobno. Ja neću pričati o tvojoj inteligenciji, jer imam osam razreda osnovne škole, jedan uličar, ti si za mene dekan na fakultetu. Nekada si i više nego dobar prema meni, u meni izazivaš osmeh, stopio sam se ovde sa tobom. Kao Nataša si mi. Što se Ermine tiče, nemam loše mišljenje o njoj, čak mi je i draga - nastavljao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga