AKTUELNO

Haos i urnebes!

U toku je podela budžeta, a ovonedeljni vođa FIlip Car nastavio je da iznosi mišljenje o zadrugarima.

Foto: TV Pink Printscreen

Neco, mali budžet, jedna stvar je prevagnula, niti piješ, niti pušiš, ja sam uvek koga si prvog ponudio, ti si meni jednostavno drag momak, ja sam tebe doživljavao kao dobri duh! Po mom mišljenju, ti i jesi, pogrešio si sa nametanjem svoje seksualnosti, to je malo psihopatski! Kvaliteta imaš, smeta mi što si bezobrazan, ima tu čika Janjuš, čika Kristijan koje poštuješ, ali ja ti većinom prećutim. Ušao si kao neko koga deca vole, potrudi se da te vole i ti klinci i tvoja familija - izjavio je Car.
Ja sam imao dve ideje, jedna ideja da svima podelim na ravne časti, ali imam toliko sr*nja i problema, da ako me nagrdite, sledeći mali budžet je Anja, ti si Merilin Monro iz Šimanovaca, imaš svog Bekama, kog si nagrdila za života, on kuva, pere, čisti trudi se. Meni si rekla ono što mi je ostalo zamapćeno, jer sam ja doživeo od bivše devojke, gde sam javno na stubu srama ispraćen, neko mi je napravio ono što si mi ti rekla, a to da nećeš imati mira dok Cvele ne završi u zatvoru, to si mi rekla, na kauču, rekla si mi da mi tebe ne poznajemo, da ti to radiš zarad mira, ali da mu ne možeš oprostiti, druga paralela, na ovom kauču si mi rekla da te tuče ispod jorgana - ispričao je Filip.
Mi smo to rešili pre dva meseca, to što si rekao jeste, ali pre pet, šest meseci, sada smo to rešili sve - uzvratila je Todorovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj misliti da je to zbog Monike, ona bi ti dala veliki budžet, Čorba, srednji. Ako po Monikinom delim, onda moram i Jovani dati veliki budžet, i Mići i Mišelu, i sebi, i Pauli... - objasnio je Car.
Sledeći veliki budžet je za gospodina Pržulja. Ti niti si mene dovoe ovde, niti sam bio kafe po Knezu sa tobom, što kaže Mina, da je videla neke na razgovoru sa tobom da su došli po instrukcije- izjavio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga