AKTUELNO

Niko se ovome nije nadao!

Filip Car kao ovonedeljni vođa upravo deli budžete, koje je poslao Veliki šef, te je odmah počeo da velikim budžeti.

Foto: TV Pink Printscreen

Paula Hublin, najbitnija osoba u kući, naš odnos je jako dobar, imali smo jednu raspravu koju smo raščistili. Ja Paulu volim na poseban način, znači mi puno, ja kada nekog zavolim kao prijatelja, zavolim ga. Ne daj Bože da sam zaljubljen u Paulu, da jesam, naš odnos bi bio sličan odnosima koje ste videli ovde. Mislim da si u nekim stvarima pogrešila, vrediš mnogo više, ti si posebna, pokazala si da si toliko talentovama - objasnio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Drugi veliki budžet i Monikina želja, ali i moja, to je Kristijan Golubović. Ti znaš koliko te je Monika volela, znam koliko je ona teška, ti imaš temperament da sa toliko godina i stvari koje si prošao, da se divim kako si podneo neke stvari, jer je teška kao crna zemlja - rekao je Filip.
Mali budžet ću dati Dragani, ti si bila Šebezova devojka, bili smo jako dobri, on je bio najbolji prijatelj, svaku noć je sa mnom pričao, neko ko mi je bio podrška i bio je uz mene u svakom momentu... Ulaziš u rasprave, a ne možeš to izdržati, video sam u pušioni, kada si Pauli držala slovo, neko može da te šturijeg jezika, a ti to ne možeš podneti! Ne paše mi tvoja energija - objasnio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Pozdrav za Šebeza! Šta mi možeš? Mogu da budem još iritantnija, 'ajde dalje! Moj problem je šta ja radim, ja sam žena, ima ovde da sednem i da plačem, 'ajde dalje! Nisam raspoložena i idi dalje! - izjavila je Dragana.
Ti sa mnom započinješ komunikaciju! Ti si rekla da nećemo imati komunikaciju, zato ti i dajem mali budžet - uzvratio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga