AKTUELNO

Posle šamaranja sve je drugačije.

Polako se približava kraj glasanja za najgluplju osobu u Zadruzi, pa je na red za izlaganje došla Nadica Zeljković.

Najgluplji ćeš biti ako sad odustaneš od Zadrugovizije. Nisi hteo da pređeš, a nisi očekivao da ona neće da te ceni zbog toga. Zatim Sanja, ispada fejk, a treća je Aleks, koja uporno ponavlja greške. Ovo što nisam navela Ša, iznenadio me je za gluposti, ali sam jako promenila mišljenje o njemu posle onih šamara. Prema meni si drugačiji kada pričamo, persiraš mi, kad si u prirodnom staništu. Vidim da si svestan svake situacije - rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Paula, Car, Aleks, svi ste objasnili, slažem se sa većinom, ne bih da obrazlažem sad opet - rekao je Cvele.
Kakvih sam se gluposti naslušala. Toliko mislite da ste inteligentni, a nemate dva grama mozga. Ponovila bih Matorino izlaganje, slažem se s njom. I ja sam po nekim postupcima ispala budala, a Paula i Sanja u tom košu sa mnom. Aleksandra, bez premca, to je to - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je bitno da su prve tri osobe navele mene, pa su posle prestali, pa čisto da se zna. To govori da su imali milion puta gluplje postupke. Prva osoba je Paula, ona je imala najodvratniji postupak ovde, to ne može da se poredi sa bilo kakvim mojim. Druga osoba je Filip, ovde se zadužio, a došao je zbog para. Smatram da je sebe izblamirao sebe na više načina. Treća osoba je, mogla bih da navedem Anu, koja je mene navela, ali ja ne navodim moje drugarice. Tako da je treća Kristina - rekla je Anja.
Navešću Aleks i Maju, jer su ispale glupe zbog tuče zbog jednog muškarca. Treća je Nataša, koja je svoj rijaliti posvetila proganjanju jedne osobe - rekla je Teodora.
Navešću dve osobe koje imaju vrlo lošu inteligenciju, Sanja i Aleks, a treća je sa najviše glupih postupka je Paula - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Za mene je najgluplja Aleksandra, sledeća je Janjuš jer je prešao Maji preko svega, a treća je Maja, jer je učinila ono sa Čorbom i opet se vratila Janjušu - rekla je Ermina.

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga