AKTUELNO

Nisu se potresle.

Trenutno je izbor za najgluplju osobu u Beloj kući, a Sandra Rešić je iznosila svoje mišljenje i izabrala tri osobe.

To su svakako Aleksandra i Maja. Aleks, ne znam da li ona i danas ima čip da shvati šta je uradila i na koji način. I dalje šeta ponosno. Maja, složila bih se sa Jovaninim mišljenjem. Sve te sasluša, ima taj blago teleći pogled, ali ne vredi. To je za mene odraz velike gluposti, da sebe toliko ukanališ - rekla je Sandra. Najviše mi je žao što moram da navedem Paulu. Ima ona i talenat i harizmu,to stoji. Još je dobila i pesmu i spot, i otad je pala, doživela je neki daun, ne znam šta je i kako je to bilo u njenoj glavi. Za nju sam ja mislila da je imala najviše potencijala i novo otkriće - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo navodim Aleks, ali ne znam da li se pravi ili ne. Njena dela nemaju veze sa odnosom sa mnom. Druga osoba je Neca, uhvatiću se primera. Krade i kupuje stvari da bi se dodvorio Bori i Milici. A treća je Anja, ona se previše hvali za neke stvari. Dozvoli sebi da uđe u kuću i svađa se, pa njen dečko ulazi u konflikte zbog nje - rekla je Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima dosta zadrugara, navešću one koji su napravili stvarno glupe postupke. Eto Janjuš, on nije glup, ali njegovi potezi jesu. Matora jeste tu, ona je svesna, ona neće da pređe preko toga, a Janjuš je popustio, Maja ga je više slomila. Preovladava ta strast. To su dve osobe, i treća je Aleks. Mnogo te gotivim, ali ona je svesna da ispada glupa. Početak si bila haos, pa si se popravila, a sad se vraćaš na staro - govorio je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih naveo Aleks prvu, drugo mesto je Janjuš, i treća je Sanja, vratila se na Matoru, a opet sa Carem... - kratak je bio Kenan.

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga