AKTUELNO

Odmah dobio povratnu!

U toku je izbor za najglupljeg u Zadruzi, a red da izabere tri osobe, bio je na Filipa Cara, a u njegovo izlaganje se umešala Milica Kemez, kojoj je zasmetalo što je bila izglasana kao jedna od najglupljih osoba od strane njega.

Ja sam magičan, ovo mi je mačiji kašalj, kakve sam ja osvajao - dodao je Filip.
Vi ste hteli sa mnom da pravite priče, pa ste ispu*ili. Što mene proziva da mi se viid iz očiju da sam glupa - rekla je Milica.

Car nije mogao da dođe do reči, jer je ispala zabuna za stolom ko je na redu da glasa, pa je Alksandra Nikolić izašla napolje, a on nastavio.

Nisi mi dozvolila da ti obrazložim, kao Sanja, potenciraš priču za Bujanovac, pa sama kažeš nešto za Vladimira. A kad kažeš da ti ja pravim svađu sa Borom, ja na ova leđa mogu da podnesem sve, ti si mene vodila po imanju čim sam došao, inicirala si druženje. Ti si mene dovela u tvoj krevet, i zato si glupa - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto me diraš i čačkaš? Nemoj da me zoveš Mici, nemoj da me čačkaš. Ružno je što ponavljaš ovu priču da bi mi rušio odnos sa nekima ovde - vikala je Milica.
Batali je više u pi*ku materinu - ubacio se Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Car je u izlaganju prozvao i Čorbu, pa je on odmah odreagovao.

Klošaru jedan, fejk gangsteru, napu*iš mi se ku*ca! - rekao je Čorba.
Ti i ja ćemo imati prilike da izmerimo ko je pi*ka ko ne. Jedino je dobro što te Kristijan gotivi. Treća najgluplja osoba je svaka osoba koja je imala nešto sa Čorbom. Svaku devojku poniziš, ti nešto kao Milici, jer sam je naveo. On se kao druži sa Borom, a ovamo je baca na pod. Ti meni da pametuješ. Ti njoj daješ savete. Sad me izbacio iz takta, a ja mu ne pametujem ništa - pričao je Car.

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga