AKTUELNO

Svađa ne prestaje!

U toku je "Igra istine", a naredno pitanje je postavljeno za Erminu Pašović:"Ja se slažem sa tobom i ja možda nisam u pravu, ali da li ti smatraš sve za ovo što je Aleksandra rekla, umesto da je on pita šta priča, on štiti nju i udara na mene?"

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksandra sve ovo namerno radi i produkcija ne krije ništa! - rekla je Ermina.
Rekla si kako je nama plasirano jedno, a desilo se nešto drugo - dodala je Maja.
To se nije odnosilo na hotel, i nemojte da mi ubacujete reči u usta - rekla je Aleksandra.
Ona hoće da napadaju Aleksandr a ja kao nisam davao povoda, ali ja jesam davao povoda i kriv sam za taj odnos od tih par dana - rekao je Janjuš.
Sanja, želim da mi pojasniš svoj odnosa sa Filipom, a to mi je prenela Matora a mi znamo da imate komunikaciju i flertujete - pitala je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Imamo neku komunikaciju, ali nije flert ali to ona tako gleda! - rekla je Sanja.
Ona je meni rekla kakao se kaje zbkg svega, ali ja vidim da nije tamo i komuniciraju. Rekla mi je samo kako mu je dala kapi za oči i ništa više - rekla je Matora.
Ja da sam hteo da budem sa njom ja ne bih raskidao, ali sada ću da prekinem svaku komunikaciju - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam želao taj odnos, bilo mi je naporno jer ti je tu bio bivši, ali i bivša devojka i taj pritisak nisam mogao ali mi se sviđala i zato ništa ne želim - dodao je Car.
Ona je meni pod tušem rekla kako te pecka jer joj je bilo zanimljivo, ali i da Car ima dobru dušu! Ermina samo da ti kažem, jako malo mi fali da pukne prijateljstvo a pričali smo o Sanji i Caru i namerno sve potenciraš, i mene uvlačiš u sve a ja to ne želim - otkrila je Matora.
Meni je jako žao što nisam znao da si bila ljubomorna, i ja moram da razgovaram sa tobom. Moja greška je jer sam ulazio sa njom u neki odnos, a osećao sam nešto prema Mini - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga