AKTUELNO

Nova svađa!

U toku je "Igra istine", a naredno pitanje je postavljeno za Minu Vrbaški:"U kakvim si odnosima sa VFranom vidim da se hladite i da li si se ogradila sa Franom zbog Cara i Paule?"

Foto: TV Pink Printscreen

Ermina zna sve, bila sam nervozna jer sam išla u izolaciju, a drugo što sam prvila gluposti malo sma preterala i malo me sve to nervira! Skupo me je sve koštalo, ali svo zanju ko sma ja i samo radim sebi i njemu u štetu, a moja osećanja su ista - rekla je Mina, pa postavila pitanje za Maju:"Oko čega se svađate sada?"
Ja sam rekal šta god da se desili, oprošteno je i da se desio s*ks jer da je bilo dobro ne bi se vratilo na prvobitno staje. Sam taj s*ke je onako bez emocija i telesna potreba - rekla je Maja.
Ona meni sada kaže kako mi oprašta i da nema sa kim Aleksa nije spavala, a ja to ne volim i posle ja kriv a vidite šta mi radi i provocira a nju naziva svakako i spominje kako je Aleks k*rva a ona može da se vata sa svima i da se j*be, a samo pokušava da je ukanali a šta ona radi? ja sutra ne idem na Zadrugoviziju! - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja neću ad se svađam sa tobom zbog dvesta grama smrdljivog mesa - rekla je Maja, pa pitala Đedovića:" Aleks je rekla kako mi ništa ne znamo a ona zna, i ja sma samo rekla da je sve valjalo i da je bilo dobro trajalo bi! Da li ti smatraš da je on sada realan i sve svaljuje na mene?"
Ja ne mislim da se tamo bilo šta desilo, ali da se desilo jedvan bi se dočekalo zbog tvojih reakcija. Sve smo videli - rekao je Marko.
Ja nikada nisam rekla da je među nama bio s*ks, ali kada kažem da se desilo nešto drugo, ja mislim na neke stvari koje smo pre pričali i šta je on video - branila se Aleksandra.
Ona sada mene provocira, i ja se sada kunem da od ovog trenutka završavam svaku temu sa tobom i za mene si kriva! - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga