AKTUELNO

Sve su rekli jedno o drugom!

Zadrugari su izglasali Filipa Cara i on je prvi nominovani, sada je došao red da on kaže šta misli o komentarima koje su mu zadrugari uputili.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je očekivano, jer sam više puta bio nominovan, meni reči ne znače, ali su mi ove nominacije pogodile i Mića me je dirnuo. Ja grešim svuda ui nikoga ne slušam, a nisma pametan i radim na štetu svojoj porodici, Mina je fatalno lepa, zla i u svemu barem po mene. Teško mi pada kada pričaju o meni i njoj i kada sma hteo da razgivaram sa njom, ona nije htela ali ću ja pokupati opet po hiljaditi put jer ja sebi štetim! - rekao je Car.
Što se tiče komentara od noćas, moji odnosi su se popravili sa pojedinim zadrugarima i nikome ništa ne zameram jer je svako rekao šta je mislio i imali su pravo. Onaj klip od juče bih da prokmentarišem, neka neko misli da sam ja zla ali ja moje pokajanje jako retko pokazujem jer uglavnom zadržavam sve u sebi i budem nešto nšto nisma jer ja znam kako se napolju ponašam, ali ne pravim stvari kao ovde jer ovo je rijaliti. Ja se neću Filipu izvinjavati, ali mogu ljudima koji nisu oivde a moraju da slušaju uvrede koje ja iznosim, jer ja znam kako je kada neko spomene moju majku i brata i zato sve to radim i oni ispaštaju zbog naših gluposti! - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga