AKTUELNO

Sve su lepo objasnili!

U Beloj kući su trenutno održavaju "Nominacije",a zadrugari biraju između Mine Vrbaški i Filipa Cara.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče nominacija, nisam mogla da se osvrnem ali ću po ličnom odnosu! Osvrnuću se na naše odnose od početka, neću samo na posebne situacije. Što se tiče Mine, ona je uvek bila tu uz mene i ja sve što sam rekla, stojim iza toga i imam lepo mišljenje o njoj, a to sa Franom što se desilo ja nisam ljuta, ali sam bila povređena jer mi ništa nije rekla i nagovestila. Što se tiče Cara, imamo okej odnos i nemamo neku konunikaciju i ja nominujem Filipa - rekla je Teodora.
Dobro veče svima, ja ću početi od Mine, imamo okej odnos i uvek je tu kada mi zatreba. Mislim da je ona dobar čovek i da nije sebična, uvek je tu za mene kao i ja za nju, ali se ne družimo toliko i ta njena spletkarenja mene ne zanimaju, ali prema meni je korektna. Filip je meni jedan od dražih, mislim da je dobar, naivan i povodiljiv, ali ima neku crtu kada plane brzo i kaže neke stvari koje nisu u redu i kaje se jer je iskren i srčan! Oni ne trebaju da budu zajedno, jer su toksični i trebaju da se smire, a ja nominujem Minu - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Neke stvari su se promenile, ali da ne pričamo o pabu sada! Što se tiče Filipa, imali smo konflikt i potencijalni fizički kontakt, ali sam se ja smirio i sada smo okej i imam lepo mišljenje o njemu, ali mislim da su njegovi postupci naštetili njemu. Što se tiče Mine, ne družimo se i bacimo po neki osmeh i ne družimo se. Što se tiče njih, to je od ljubavi do mržnje, a ona je onaj zadatak iskoristila kako bi ga isprovocirala ali nije ni on njoj ostao dužan, ali je ona pokušala da ga navede na tanak led i ne znam odakle taj gnev i da želi da ga diskvalifikuje, ali ne znam čemu sve to! ja nominujem Minu - rekao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga