AKTUELNO

Nju ipak ceni!

U toku su "Nominacije". Zadrugari moraju da izaberu ove noći između Filipa Cara i Mine Vrbaški. Došlo je vreme da Milan Janković Čorba kaže šta misli o ovim zadrugarima.

Skoro sam komentarisao Cara, on ima dobre strane, druželjubiv je i harizmatičan, uvek je raspoložen za sve kada se naspava. A loše, pa promenio je ponašanje prema ljudima, pljuje ljude, vređa ih, a onda se brani i govori kako njemu sve zameraju. Njegovo ponašanje je loše u zadnje vreme i mora da poradi na tome. Mina i ja nikada nismo imali konflikt, ona je dobra devojka i meni je pravi prijatelj, devojka velikog srca i nadam se da će naći svoj pravi put. Sačuvaću nju - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni ove stvari nisu normalne što je radila Caru, ona se svim momcima prilagođava a pokupi najgore od svih. Zato je i tako stanje sa njom i Franom. Njeno ponašanje sa Carem je užasno, ali prema meni je okej. Nismo bile dobre, ali smo sada okej. Sa Carem imam zadrugarski odnos, jer posle svega ne možemo drugačije. Imam i ja tu udela, ali ipak ću poslati njega, jer me je jako razočarao - rekla je Milica Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga