AKTUELNO

Opet joj pomenuo bivšeg!

U toku su Nominacije u Beloj kući. Zadrugari ove večeri biraju između Filipa Cara i Mine Vrbaški. Naredna koji nominuje bila je Maja Marinković.

Ja ću biti kratka. Krenuću od Filipa sa kojim sam u dosta dobrim odnosima, svi pravimo greške pa čak i i on, ali je dobar čovek. Ja mu to ne zameram, imam odličan odnos sa njim. Sve najbolje o njemu mislim. Sa druge strane Mina i ja smo već tri godine ovde, imale smo velike svađe, ali ove godine imamo najbolji odnos do sada. Nemam nikakav problem sa njima, ali šaljem Minu u izolaciju, jer smo imali pojedine rasprave - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mogu da pričam mnogo, nisam raspoložen. Ide mi se kući, smorio sam se. Pa Minu znam par godina, u trojci smo bili najbolji i to zbog Mensura. Ali sada ima neke momente pa se često breca, ali joj ne zameram, gotivim je. Filip je meni bio najgotivniji lik u kući, imali smo pojedine slične stvari, bio je u Londonu kao i ja. Drži pažnju i gotivan je, ali ga kući ne bih zvao, ima momente bahaćenja, ne može da se sedi od njega, jer on hoće da leži. Smatra da ima pravo na tuđe stvari, ali on i daje svoje i iznenadi ljude. Filip mi je mnogo draži, pa ću njega sačuvati - rekao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga