AKTUELNO

Još uvek ih šokira!

Naredni prilog koji je pušten u emisiji "Gledanje snimaka" bila je rasprava Aleksandre Nikolić i Filipa Cara u sobi za izolaciju, koja je delovala kao prava ljubavna svađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja imam transfer blama koliko je Aleks glupa. Veći je folirant nego što je ikad bila. Trči za Carem, ja to pratim, vidim. Filipe, strpaj svoju stvar u njenu stvar, samo da ovo stane. Samo traži priču, jer je nema od kako su se Maja i Janjuš smuvali. Umesto da se unormalni, ona ne j*be sistem. Juri za njim ova dva dana - odmah je skočila Ermina Pašović.
Ja moram da ispričam, kada je bilo juče snimanje profila, Aleks mu je ovamo na ljuljaškama prebacivala šta joj je radio... - ustao je Neca.
Ispada da je Maja za sve bila u pravu. Mislim da se samo igrala sa Janjušem, meni je ovo gadno da komentarišem. Stvarno je ispalo da je bila u pravu Maja. Ja sam mislio da je Aleks normalna, ali nije - dodao je Bora Santana.

Foto: TV Pink Printscreen

I ovi što su te branili su promenili mišljenje - rekao je Milan Aleks.
Ja ne živim od tuđih mišljenja, radim šta hoću, boli me uvo, imam pravo da se družim sa kim hoću, imam pravo na svet. Ovi šištavci što stalno skaču... Filip i ja imamo takav neki odnos, Paula je najbolje objasnila. On mi prebacuje Kristijana, misli da sam mu radila iz inata. Neke i jesam. Nikada neću biti sa njim, ali stalno jednu drugom nešto zameramo, to je tako. Moram da ti kažem, kada sam se družila sa Janjušem, Filip dođe, pa se nasmeje, pa izazove osmeh u meni, pa ljudi pričaju da sam se ja prva smejala, a on je prvi u meni. Meni je Filip i dalje poseban, ali nikad ne bih bila sa njim, ali takav odnos imamo - odgovorila je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja većeg foliranta nisam videla. Tri meseca mi je pričala isto ovako o Janjušu, ja njoj kao nemoj da brineš... Ovoliko foliranje... Gde si ti rasla? Ide od jednog do drugog, pravi priču - pitala je Sandra Rešić.
Ona se folirala sa Janjušem, glumila nešto što nije. Ja ne znam. Iz duše je izvukla tu glumu! Nije bila zaubljena u njega, nego u mir koji je imala sa njim - poručila je Paula, koja smatra da je Aleks sve vreme zaljubljena u Cara.
Da, tada me niko nije dirao, svi ste bili fini prema meni. Nisu spominjali moje greške - pričala je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.