AKTUELNO

Hoće li ovako ostati?

Upravo je počela emisija "Gledanje snimaka". Voditelj Milan Milošević najavio je prvi klip za danas - raspravu Rialde Karahasanović i Filip Cara u pušionici, u kojoj je učestvovao i Marko Đedović. Zadrugari su zajedno opleli po Mini Vrbaški zbog ponašanja. Đedović je istakao da se Mina vodi mržnjom u koju uvlači druge ljude. Car je smatrao da Fran Pujas ne treba da pada na njene igre i da ne učestvuje u tome. Rialda i Marko su iskritikovali Cara zbog pretnji, te mu poručili da to više ne radi.

Foto: TV Pink Printscreen

Slažem sa 95% stvari koje su rečene. Ja sam sinoć stavila tačku. On je sinoć ušao u izolaciju, pričao, pričao, ja sam samo prekrila glavu. Napravila sam ogromnu grešku, snosim krivicu za to - pričala je Mina.
Oni kažu da praviš Mensura od Frana, da bi diskvalifikovala Cara - dodao je Milan.
Ja sam posle svega sinoć odlučila da ga ne provociram više, kada sam čula sve komentare, odlučila sam da se ne upuštam u taj sukob više. Odslušala sam šta je sve rekao Filip u izolaciji, tražio je da pričamo... Ja to neću, samo ovako za stolom to da raspravimo, trudiću se više da ga ne komentarišem, niti da ga provlačim. Žao mi je zbog nekih stvari, ima vremena, ispraviće se sve - dodala je Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina u sebi ima tako neku mržnju usmerenu ka nekome, to je prošle godine radila Vladimiru, pa i Mensuru, a onda se uvlače treće osobe. Koliko god Mina pričala Franu da se ne meša, on će se umešati - istakao je Đedović.
Fran je jako prefigan i inteligentan, ali je već ušao u nečiju kolotečinu - dodao je Car.
Ali ti imaš sa Minom problem, ne sa njom - nastavio je Marko.
Smeje se on onako podmuklo, toj mašini ne može da pruži otpor. Kada neko kaže izvini za nešto, a ne uzme metlu da skloni onu kosu, sreće, vlasulje, šestice, reči padaju u vodu - smatrao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispada da si sa Franom zbog Cara - dodao je Milošević.
Ja ne razumem tu potrebu da uvlači ljude, isti scenario... Uvek se uvlače neki ljudi, kao što Vladimir ima svake godine devojke, tako Mina iste probleme. Car i Mina su opsednuti i uvlače druge - istakao je Đedović.
On je sinoć rekao da neće više da me provocira, neću ni ja njega, da ne bismo dolazili u neprijatnu situaciju - pričala je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona za tri, četiri dana kreće, daj Bože da bude ovako. Ja bih stvarno voleo da nađemo neki jezik - dodao je Car.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.