AKTUELNO

Dobio hladan tuš!

Mina Vrbaški je otišla do sobe za izolaciju, ovog puta bez Frana Pujasa. Mina je legla u krevet, a ubrzo se pojavio Filip Car, koji je pokušao da ostvari komunikaciju sa njom.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina, hajde sedi sekundu. Nećeš da pričaš? Rekao sam danas da ću porazgovarati sa tobom. Nemam volje za tebe, nemam živaca. Poslednji put ti se obraćam, želim da ti kažem neke stvari. Ako želiš možemo, više ti se nikad neću obraćati. Ne želim ni sebi da radiš neke stvari, da se posle osećaš loše. Nije mi svejedno da se svađamo i da ti se dešavaju loše stvari. Sad ti lepo govorim. Ako treba nešto da rešimo, da rešimo ko ljudi. Nemam više živaca. Ako imaš potrebu, ne pravi se budala, reci mi ako možemo da nađemo zajednički jezik. Ne spavaš. Obratio sam ti se lepo, probao sam, ako možeš da me ispoštuješ i ja ću tebe što se tiče svega - pokušavao je Car, ali se Mina pravila da spava.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je video da se Mina pravi da spava, Car je izašao iz sobe i otišao do Bele kuće, gde je rekao zadrugarima da je probao da priča sa Minom, a zatim se vratio u izolaciju i legao da spava.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina je spavala, te on nije ponovo pokušavao da priča sa njom.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.