AKTUELNO

O ovome se polemisalo.

Voditelj Milan Milošević najavio je naredni prilog u emisiji "Gledanje snimaka". Prikazana je situacija Aleksandre Nikolić od ponedeljka, kada je rekla da Janjuš ide umesto nje u prodavnicu, a zatim je Maja Marinković ispitivala Filipa Cara da li je on dao pare Janjušu ili ona, jer je smatrala da je Nikolićeva provocira. Car je zatim zamerio Aleks što namerno spominje Maji da joj Janjuš kupuje namirnice.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li vam deluje kao da sam namerno rekla da Janjuš kupuje? - pitala je Aleks.
Da - odgovorilo je nekoliko zadrugara.
Naglašavala si nekoliko puta, da bi istakla kako si bitna Janjušu. Maja ti je ono radila jer si 15 puta naglašavala - istakao je Kristijan Golubović.
Mislim da je Janjuš dokazao koliko sam mu nebitna, nisam htela da mu budem bitna. Shvatam da se to tumači kao provokacija, nisam je videla tad... - pravdala se Nikolićeva.
Samo reci da si pogrešila - savetovao ju je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam nikakva mučenica, niti k*rvetina kao što su rekli, to nikako nisam. Okej, neka bude da sam provocirala, nisam imala takvu nameru. Nema potrebe da vam se pravdam, niti objašnjavam nešto. Ne obraćam se njemu, ne obraćam se njoj, to je to, završena je priča - nastavila je da se pravda Aleks.
Ja nisam imala nameru da je pitam, nisam znala da joj ide Janjuš - pravadala je Kemezova zadrugarima koji su smatrali da je i ona htela da provocira.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.