AKTUELNO

Šou!

Naredno pitanje u nastavku emisije "Pitanja gledalaca", pročitano je za Milana Jankovića Čorbu: "Zašto si rekao za Sanju da je niskomoralna k*rva, a navodno ste ispeglali odnose?"

Foto: TV Pink Printscreen

Mi jesmo ispeglali odnose i kada se Matora približila njoj i za onu tortu kada je bilo, ja sam tada rekao ali nakon svega što sam video rekao sam to ali nisam trebao! - rekao je Čorba.
Nema potrebe da se kaje za ono što misli, ja ne znam da li neko treba da me razapne na krst jer sam bila sa Filipom, to samo Jovana može da mi zameri! Ako sam ja niksomoralna, ja sma dobra i sa Paulom i sa Majom, ali ne zanm šta su onda on, a ti si napravio od njih ovo o čemu sada pričaš - rekla je Sanja.
Ja nisam napravio ništa, one su same takve! - dobacio je Čorba.
Nemoj mene da upoređuješ, mene dirate zbog Čorbe, a i druge su imale s*ks u izolaciji, a ti si imala u sobi dok je Matora preko puta - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikada ništa nisam rekao o tim curama, i sada ću da budem precizan i ja sam zavoleo Matoru i video sam šta je preživela i plavele su joj usne! Ja pričam od početka, a ovo sa Carem je od skoro i ja znam da sam pogrešio, ali ja to nisam odmah shvatio i Bora mi je rekao da nisam trebao ali se ne stresiram, samo sam izneo svoje mišljenje i kajem se jer sam upotrebio te reči - dodao je Čorba.
Ja sam pričala sa Čorbom i rekla sam mu da je preterao sa tim stvarima, trebao je lepo da kaže šta je imao - dodala je Matora.
Nadice, šta je Paula učinila vama da je nazivate klošarkom i kako vi znate koje je imala cirkuse sa Pujasom? - glasilo je pitanje.
Ona je sama sve pričala, a to za košarku, nakon svega i zbog šamara sam joj rekla da je klošarka ali ako sam rekla to sam i mislila i ona ima klošarsko ponašanje - rekla je Nadica.
Ja stalno idem kroz sobu, a on mi viče kako sam klošarka! - rekla je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga