AKTUELNO

Stiglo ga je sve.

Naredno pitanje gledalaca bilo je na račun Maju Marinković:

Umešala si se i ti Janjušu u brak, zašto se Aleks ne bi umešala tebi u vezu? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Njegova žena nije bila učesnica rijalitija, a i Aleks i ja smo bile bliske. Takođe, ne mogu sebe da opravdam za to, ja sam nosila svoj krst zbog toga. U ovoj sezoni imam prava da se borim za svog dečka - rekla je Maja.
Što sam pokušavala - pokušavala sam da se umešam u njihov odnos. Imala sam prava da radim šta želim, slobodna sam devojka. To je bilo ružno, ali stojim iza svega - objasnila je Aleksandra.
One nemaju dostojanstva, ničega. Mi, naravno, dajemo zeleno svetlo ili ne. Ali kad one krenu u lov, one su te koje potenciraju sve. Maja je znala za njegov brak i dete. Ona je želela da pokvari sve to, sada ispravljaju krive drine. Kažu da nisu jedno za drugo, a tamo je propalo nešto što je trajalo godinama - komentarisao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja smatram da niko nikom ne može da pokvari brak ili vezu, ako su ti odnosi čvrsti. Generalno muškarci vole da švrljaju, a onda su im kriva ta treća lica - dodala je Maja.
Prvo ću odgovoriti na ovo pitanje... Koliko god sebe krivio u odnosu sa Majom, da, ja sam kriv, ali je ona bila svesna i ona je želela da se to sazna. Naravno da je i Aleks imala pravo da radi šta hoće. Realno, veća je težina Majinog mešanja. Da, mislim da nisam dobar otac, muž, sve me to boli. Ja ne poštujem svoju suprugu, na mom krevetu pišu neke stvari, a onda ovo sve dozvoljavam sebi, to sve ja radim, svašta pričam, a onda ni to ne poštujem, nisam ni karakteran. Kruna nije mala, da ne zna i ne kapira neke stvari, sve me to boli - priznao je Janjuš kroz suze.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga