AKTUELNO

Uvek informisan.

Upravo je počela radio emisija "Amnezija". Bora Santana i Milica Kemez su najavili emisiju, a onda je Milica otkrila o čemu će se pričati, te odlučili da se jučerašnja debata na temu ljubomore, nastavi. Dok su bili u studiju, pratili su raspravu Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša, pa prokomentarisali i njihov odnos, koji je u skladu sa današnjom temom. Janjuš je pozvan da bude gost kod njih, ali pošto on nije bio raspoložen za priču, došao je Marko Đedović.

Ništa novo nećemo da kažemo o njima. Neću više da se mešam. On želi da pređe preko toga, ali ne ide mu od ruke. Oni nikad nisu bili tri meseca odvojeni, a ona bi njega našla i na kraju sveta. Njega bole neke stvari, ali on nju voli. Sve ga podseća, i izolacija, Čorba, ali nju voli i prešao je preko toga, a ipak on pokušava. Sinoć mu nije uspelo - pričao je Marko.
Primili smo nekoliko anonimnih pitanja, ali pre toga, Car ti je zamerio nešto... - rekao je Bora.
Rekao mi je da sam učestvovao u svemu tome, a zadatak je tražila Mina. Ona je imala neku priču preko dana. Tražila je rekvizite. Trebalo je da bude šala, ali je napadno izgledalo. On nije reagovao burno na tu situaciju, već je reagovao na njegovu i Mininu situaciju ispred diskoteke. Ono što je radio u sobi, mislim da je to njegov bunt zbog toga. Zato je došao u sobu i maltretirao zadrugare - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta misliš, je li Car toliko preterao? - pitala je Milica.
Sretimo se prošle godine, Mensur je rekao - popušite mi svi, otad je krenuo njegov pakao. Prošle godine je bila drugačija situacija, bila je lajt varijanta u odnosu na ovu sezonu - rekao je Đedović.
U subotu je maskembal na Zadrugoviziji, kakvi su utisci? +- pitao je Bora.
Ja bih lakše podneo da me neko vređa, nego to da radim, meni lakše pada to. Da idem na binu kojoj ne pripadam... - dodao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga